Skocz do zawartości

Witam!

Artemio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wsztyskich!
Mam na imie Artem, mam 31lat, jestem z Rosji! Wiem jak pozycjonowac strony w Rosji, teraz bardzo chce poznac jak to robic w Polsce.
Jezyka znam na poziome B1, mam polskie korzenie! 
Bede zadowolony z kazdej pomocy i kontaktow z polskimi kolegami! Moge odpowiadac na pyatania na temat pozycjonowania w Rosji!

Zycze wszystkim dobrych pozycji! )

50 минут назад, MaxPan сказал:

Witam. Nikt tak naprawdę w 100% nie wie jak pozyjonowac strony bo algorytm nie jest zanany. Ja też jestem Rosjaninem tak na marginesie.

Naprawde to tak) Zle powiedzialem, mam doswiadzienie, tak bedzie poprawnej!

48 минут назад, odys сказал:

Masz doświadczenie w Yandexie czy w Google?

Yandex i Google. 

Mam pytanie. Jak znalezc wlascicieli PBNow na temat kasyn? 

Reklama kasyn w Polsce jest zabroniona. Celnicy dzwonią nawet jak widzą komentarz na blogu czy wpis w katalogu, kary są dotkliwe. Wiec Twoje pytanie wyklucza odpowiedź.

Parę osób z tego forum "dobrowolnie poddało się karze" za głupi wpis w katalogu stron.

W zasadzie mógłbyś założyć o tym wątek.

Nie znam się, to się wypowiem, że w Polsce reklama kasyn jest zabroniona, więc myślę, że raczej nikogo nie znajdziesz. Jeśli już, to Polak, który siedzi sobie w jakimś mniej anty-ludzkim państwie.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Jeśli nie przebywasz na terytorium Polski, to nie łamiesz naszego prawa. Pytanie tylko, czy gdy będziesz chciał pojawić się w naszym, pięknym kraju, czy już na dworcu/lotnisku nie będą czekali na Ciebie smutni panowie.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Kolejny który chce robić kasyna w PL bo myśli, że polskie SEO palcem robione :D

Nie zwracjcie uwagi na jednym z Rosyjskich forum "o zarabianiu" nonstop mnie o to pytają.

Cytat

Jeśli nie przebywasz na terytorium Polski, to nie łamiesz naszego prawa

ale tam gdzie on siedzi prawo hazardowe jeszcze bardziej restrykcyjne.

Dziekuje za odpowiedzi. Juz mam kilka projektow w Europie, nie myslalem ze polskie SEO jest palcem robione, ale google to jest google. W Rosjie mam dobry projekt finansow! Tez  kupuje traffic przez payu na rosyjsie kasyna. W Rosji to tez jest zabronione, ale nikt sie tego nie boi. Nie ma problemow. Zrob domene na inna osobe, uzywaj vpn i to koniec.
Jeszcze nie wiem w czym jest problem, jak widze w Polsce mozna zarejestrowac domene na wymyslane dane?
W Polsce bywam czesto!) Bardzo mi podoba!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności