Skocz do zawartości

[strona] http://www.naszewczasy.pl

szmergiel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

cieszę się bardzo, że powstała taka sekcja na forum. Chciałbym prosić o ostrą, ale rzeczową krytykę serwisu https://www.naszewczasy.pl. Chodzi mi o właściwe przygotowanie serwisu dla wyszukiwarek i jednoczesne dbanie o końcowego użytkownika. Mam nadzieje, że nie zostawicie na mnie suchej nitki ;)

pozdrawiam

hej ;)

no to jedziemy wprawdzie to drobiazgi ale może może się do czegoś przydadzą...

- pod wynikami wyszukiwania brrrrrrrrr... wywal tło

- jeśli nie masz zamiaru uruchomić w przeciągu kilku dni agroturystyka i oferty biur podróży wywal przyciski albo zrób je bardzo blade żeby wiadomo było że nie trza tam klikać, chociaż lepiej bym się poczuł jeśli link byłby aktywny a na podstronie przeczytał że dział powstanie wtedy i wtedy

- w cenniku piszesz raz Zł a raz zł

- CENNIK USŁUG SERWISU... po co drukowane litery? dodatkowo nad daj jeszcze trochę

- MENU i wszystko co się pokazuje w tym miejscu też małymi

- kontakt hmm... podajesz telefon podaj i nazwisko będziesz wiarygodniejszy i będzie też prościej Cię prosić do telefonu ;)

- dodatkowo napisz zasady kontaktu z Tobą dla osób czy serwisów które chciałyby rozpocząć współpracę

jest: Ciekawa oferta na głównej stronie(max. Liczba

ma być: Ciekawa oferta na głównej stronie (max. Liczba

spacje przed nawiasem, staraj się je zawsze stosować

adresy www ładniej wyglądają małymi literami

diabeł tkwi w szczegółach ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności