Skocz do zawartości

Jak wstawić produty na stronę główną

mike1232

Rekomendowane odpowiedzi

Używam Woocommerce, chciałbym aby na stronie głównej wyświetlały się produkty, ostatnio dodane lub popularne. W jaki sposób mogę to zrobić?

Szczerze trochę mi zajęło obczajenie jak dodawać produkty do poszczególnych podstron, ale ze stroną główną nie daje rady.

Profesjonalny hosting

spacer.png

Zależy jakie opcja modyfikacji ma Twój szablon.

Statyczną stronę główną z produktami ustawisz: Ustawiania > Ustawienia czytania > Statyczna strona > Strona główna: Sklep

Szablon strony/sklepu możesz zmodyfikować jakimś kreatorem stron wp, np. Elementator, Visual Composer, itp.

Ostatnia recenzja konta na moim blogu nest bank opinie klientów i moja.  

Standardowo strona sklepu woocommerce wyświetlana jest w wierszach... Więc coś musi nadpisywać. 

Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności