Skocz do zawartości

IE7 a live.com

wszystko ginie

IE7 a live.com  

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile procent rynku zdobędzie live.com do końca roku?

• <5%
      14
    • 5-10%
      16
    • 10-15%
      7
    • 15-20%
      1
    • >20%
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym jeszcze zwrócił uwagę na to jakie wyniki będzie zwracało live.com użytkownikowi, bo pamiętam że dawno dawno temu przestałem szukać w onecie, ponieważ wyrzucał taki dramatyczny śmietnik wyników, że to była zgroza. Nic się nie zgadzało.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Póki co wyniki w Live.com są bardzo dobre. Pozbawione przy okazji największej moim zdaniem wady Google'a - wszechobecnych postów z forów dyskusyjnych. Kiedy szukam firmy produkującej "obuwie sportowe" (bo np. prowadzę sklep z butami i szukam dobrego towaru) ostatnie czego mi trzeba w wynikach to post jakiegoś rozwiniętego lingwistycznie osobnika, który w zeszłym roku na portalu wakacyjnym popełnił zdanie typu "nie kręci mnie obuwie sportowe, wolę zwykłe cichobiegi". W google przy wielu moich poszukiwaniach trudno się przebić przez stertę takich rzeczy.

a ja musze powiedziec że jestem zszokowany, pod 2 bardzo trudne (jak mi sie wydaje) frazy jestem na miejscu 1 i 2 (https://search.live.com/results.aspx?q=Kredyty+Mieszkaniowe&mkt=pl-PL&form=QBRE&go.x=0&go.y=0&go=Search

https://search.live.com/results.aspx?q=Bank...&go=Search)

w googlach jestem w top 10 no ale 1 miejsce to jest to:D w googlach o 1 miejscu nawet nie marze:)

czekam aż live osiągnie przynajmniej te 10% runku:D

ps. strona e-banki w listopadzie ma 1,44% wejśc z msn, a jeden z moich katalogów stron tylko 0,21%, więc do tych 10 czy chociasz 5% jeszcze daleko:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności