Skocz do zawartości

hoga.pl w sandboxie!

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jezeli myslisz szczepan ze google sa glupie i nic nie wiedza o naszym rynku ani kto jest kto to sie grubo mylisz

jest natomiast inny problem wlasnie testuje cos na paru tysiacach fraz

chce ni mniej ni wiecej sprawdzic czy pewne filtry czy wylaczenia z DC nie sa sterowane recznie

troche te testy jeszcze potrwaja zeby byly wiarygodne

ale pewne niepokojace wniski juz sie wylaniaja ...

Robot google nie zna firm. Hoga.pl została wykluczona, bo miała spam w kodzie, wróciła, bo go usunęła. Nie wiem gdzie tu miejsce na tajne teorie ;)

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

bardzo pozytywne myslenie - tylko tak dalej szczepan - google sie ucieszy z twoich wnioskow ;)

wiele razy sie pisalo o tym jak google wciela orwella w zycie ale sa jeszcze widac tacy co to mysla ze google bezmyslnie sobie puszcza glupie roboty co to tylko punktuja ,a algorytm PR sluzy wylacznie do katalogowania internetowych wypocin (o ile PR jest jedynym algorymem)

Hah, no to czekamy na dowody, że jest inaczej :) Wyjaśnij mi, bo może coś pominąłem, co takiego niezwykłego kryje się za hoga.pl? Jakie niezrozumiałem rzeczy się tutaj dzieją? Czary :) ?

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Haha. Jacek nie uciekaj, tylko powiedz mi co tutaj odkryłeś. Jak chcesz to Ci już mogę odpowiedzieć: nic :)

"Wiele razy sie pisalo o tym jak google wciela orwella w zycie " - to jest Twój jedyny argument, który niczego nie wnosi. Też często sam snuje teorie, ale to są teorie.

Fakt jest taki, że hoga została zbanowana za spam, a wróciła po jego usunięciu. Nie widzę tutaj żadnych magicznych trików. I masz rację, że nie tłumaczysz, bo tutaj nic nie ma do tłumaczenia. Magiczne to są ściereczki Stella, a nie google :)

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

jacek14 wysuwasz jakieś dziwne teorie spiskowe. Znam strone która nie jest popularna wogóle i tez wróciła po miesiącu, była nawet poruszany jej temat na forum. Wcześniej miała śmieci, potem admin usunął spam (przeprosił i wykazał skuruchę :) ) i ją przywrócili

Za nazwa Google stoją żywi ludzie a ban nie jest nakładany przez robota tylko przez człowieka...

Powiem więcej przez naszego rodaka który zapewne wie co to Hoga.pl.

I powinno nas to cieszyc że nie ma równych i równiejszych !!

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

CezAre: ale co sugerujesz :P ? Że bmw.de, czy hoga.pl to błąd przy pracy? Ja mówię, mieli spam, dostali bana, poprawili i wrócili. Niczego nie pominąłem.

Nie wiem w jaki sposób dostali bana, ale łatwo sprawdzić w jaki sposób zostali odbanowali. Ma ktoś tam znajomych? Niech zapyta czy wysłali maila jakiegoś, czy po usunięciu spamu poprostu wrócili? Jeżeli drugie to Polski Pan Googiel wyręcza się robotem, jeżeli to pierwsze to Polski Pan Googiel często pocztę musi sprawdzać. Jest tu ktoś kto dostał bana i po miesiącu wrocił? Pisaliście maila? I co pisaliście? Że mi się wymsknęło?

Wogóle to w jaki sposób dostali bana pozostawmy.

/* osobiście jestem w 100% pewny, że ktoś zgłosił ,bo googiel nie daje większości banów za spam z buta - polecam kod maxior.pl + jego cssik - ja to osobiście nazywam kreatywną optymalizacją. */

P.S. Nie przejmuj się pokemonami z goldena :)

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Ban na Hoge.pl jak i Ban na BMW.de został nałożony ręcznie i ręcznie został też zdjęty...

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności