Skocz do zawartości

Fenomen pozycjonowania n.pl

xxxlhxxx

Rekomendowane odpowiedzi

swoja droga ciekawe ile zgarną poprzedni włascicel n.pl

"Z informacji do jakich udało się dotrzeć "Gazecie Wyborczej" wynika, iż problem był z własnością adresu n.pl. Podobno nowa platforma musiała zapłacić za niego ponad 200 tys. zł."

też sie mocno nad tym zastanawiałem jak tylko weszli na rynek. Mysle ze 200 tys to była cena oficjalna :P

No ok... ale gdzie teoria o spokojnym linkowaniu 2-5 linkow dziennie...rozumiem ze zadko kto pozycjonuje jedna litere ale tak czy inaczej to mniej niz 20 dni.... noi to jest strona w flashu...... widze po wazszych wypowiedziach ze to nie ma znaczenia....dziwne ze w innych watkach...inaczej piszecie....

Brzmi to jak byś uwazał że ludzie z n.pl celowo pozycjonują się pod frazą "n", eh :/

Pozdrawiam

tak, tyle że jak podmiana była szybka to google nie zauważyło róznicy i jedzie dalej zmieniło sie tylko title i desc

wg https://web.archive.org/web/*/n.pl

Ostatnia strona na tej domenie byla w lutym 2005.. no masz racje to byla bardzo szybka podmiana i G napewno nie zauwazylo roznicy :)

;) a od kiedy archive wyswietla najnowsze kopie stron? wg. mnie sa o miesiace a nawet do roku w tyle

seo tools reverse IP, duplicate class C IP range, IP to domain, IP to country,whois IP

swoja droga ciekawe ile zgarną poprzedni włascicel n.pl ;)

Chyba w Rzepie czytałem coś o 200 tys.zl (nie pomyliłem się cytatem)

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

To można sobie wreszcie uświadomić, że pozycjonujesz DOMENĘ, a nie STRONĘ - strona (jej zawartość) i linki są narzędziem do wypozycjonwania DOMENY - jeżeli ktoś wcześniej dodał jakieś linki do strony, to chyba nie pouciekały one ot tak, a zostały, do tego wiek domeny wcale nie zależy od tego czy coś było na stronie, czy nie - nawet jeżeli było 'under construction' to było to traktowane jakby strona na domenie jednak była, więc kolejny + do wieku domeny.

Dlaczego niektórzy tak się bronią przed używaniem mózgu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności