Skocz do zawartości

Udostępnianie wpisów blogowych na social mediach

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Prowadzę od roku blog Internetowy i mam na nim reklamy adsense. Średnio wstawiam 8 wpisów miesięcznie. Mam pytanie związane z udostępnianiem wpisów na social mediach. Mam 3 grupy na fb na których upubliczniam te wpisy. Czy pod względem zarobków adsense lepiej, abym jednocześnie udostępniał wpis na tych trzech grupach, czy jednego dnia na jednej grupie, drugiego dnia na drugiej, trzeciego dnia na trzeciej? Otóż zauważyłem, że mój blog jest odwiedzany zazwyczaj tylko w dniu, w którym udostępniam wpis na social mediach. W sumie normalne. I np. jednego dnia (w dniu publikacji na wszystkich 3 grupach) bloga odwiedza 500 osób, a kolejnego dnia już prawie nikt. Zastanawiam się, czy nie lepiej byłoby upubliczniać wpis tak jak wcześniej mówiłem, każdego kolejnego dnia na innej grupie, aby codziennie wchodziło na bloga 150 osób, a nie jednego dnia 500 osób a potem przez 2 dni prawie nikt. Czy to ma jakiś związek z zarobkami adsense czy raczej nie?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności