Skocz do zawartości

brak strony przy okreslonej frazie w google :/

Studio 2FX - bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Niedawno ruszylem ze stronka swojego Studia Graficznego 2FX Studio.

Dodalem strone do wyszukiwarek i codziennie od 2 tygodni dodaje ja do roznych katalogow.

Moj problem jest taki.

Po wpisaniu "projektowanie stron internetowych poznan" w google niewidac wogole mojej strony.

W yahoo jestem na 14 miejscu w msn troszke dalej w altaviscie tez jakos kolo 30.

a w google wogole.

przejrzalem wszystkie wyniki wyszukiwania i lipa.

jak do podanej wyzej frazy dopisze 2fx to jestem na 1 miejscu ale to nic dziwnego akurat.

moze mi ktos wyjasnic czemu google mnie nie wiedza po wpisaniu "projektowanie stron internetowych poznan" ?

url: https://www.2fx.pl

z gory dzieki za odp.

pozdrawiam

Studio 2FX

Projektowanie Stron i Serwisow Internetowych.

Niedawno ruszylem ze stronka

Nie mam więcej pytań.

1. Co masz na stronie ? Zawartość tekstowa - żadna

2. Jak jest zoptymalizowana strona ? Wcale nie jest

3. Od 2 tygodni linkujesz ? Dla Google to tak jakbyś wczoraj odpalił stronę i stwierdził :

- czemu nie jestem w top10 ? -

Podsumowanie : Nie czytam forum, szukam kretyna który zrobi to za mnie.

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

no i niestety okazales sie kretynem ktory nawet nie zrozumial pytania ... zal mi ciebie ... naprawde ...

zawartosc tekstowa ? no jakbys sie przyjrzal to bys znalazl ... ale niestety ten typ kretyna tak ma !!!

pytanie bylo dlaczego inne wyszukiwarki mnie widza a google nie :D

Studio 2FX

Projektowanie Stron i Serwisow Internetowych.

no i niestety okazales sie kretynem ktory nawet nie zrozumial pytania ... zal mi ciebie ... naprawde ...

zawartosc tekstowa ? no jakbys sie przyjrzal to bys znalazl ... ale niestety ten typ kretyna tak ma ;)

pytanie bylo dlaczego inne wyszukiwarki mnie widza a google nie :P

po 1 to bym sie spierał, a po 2 to dostałes odpowiedź (w zasadzie to 2 odpowiedzi)

Firma G-M Styropian : kształtki styropianowe, elementy i opakowania na zamówienie.

Gogle działa wolniej, trudniej je nabrać, jest popularnijesze w Polsce niż np. msn, ma inne algorytmy - inne kryteria umeiszczania strony w top, trzeba bardziej zoptymalizować stronę

<font style="font-size: 8pt" color="#515151" face="Tahoma">Projektowanie Stron Internetowych,

pomyślałeś, że dla google może nie wystarczyć ? używaj <h1> <h2> <b> <i> <u>

masz pełą odpowiedź - nie awanturuj sie już ;)

btw - fajny preloader :P

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Wnioskuję za ostrzeżeniem dla Pana Bociana.

Dostałeś odpowiedzi na swoje pytania i nie nazywaj zawartością tekstową tych kilku słów kluczowych, które masz na stronie, a które pojawiły się po moim poście.

Dlaczego Google Cię nie widzi ? Bo ma inny algorytm i nie przeczytałeś tego co napisałem.

Wszystkie szczegółowe odpowiedzi z testami w tej kwestii i wnioskami ludzi, którzy te testy już w roku 2005 przeprowadzali znajdują się na tym forum.

ponieważ spokemoniłeś się już wystarczająco, dam ci gotowce dla wpisania w polu "szukaj" na forum :

- sandobx

- fresh site bonus

- nowa domena

- flash

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności