Skocz do zawartości

newsbot

kayman

Rekomendowane odpowiedzi

narzekanie start:

często czytam newsbota i raz treści są bardziej merytoryczne raz mniej ale jednego czego mogę się spodziewać to że dostane po oczach popupem "zapisz się na newsletter" 

ludzie!!! jak mam się zapisać jak nie wiem czy warto bo nie dotyczyłem treści, ten wqur... popup zasłonił mi stronę jak czytałem więc wyszedłem nawet nie szukając X :)

robota w piach przez idiot popup, a właściciele tych stron często nazywają się "fachowcami od marketingu", ja popupowców nie polecam bo to wygląda raczej jak zbieranie leadów

narzekanie end

:)

6 godzin temu, kayman napisał:

dostane po oczach popupem "zapisz się na newsletter" 

Dla mnie to wkur***jąca desperacja level pro, od razu leci za 3 pkt ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Naczytali się jakichś z doopy wziętych "gooru" hamerykańskiego marketingu dla obsuniętych intelektualnie i bezmyślnie naśladują. Podobnie wkurw****jące są te żałosne popupy przy ewakuacji ze strony.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Beerbant  "te żałosne popupy przy ewakuacji ze strony." są już nawet na dużych popularnych stronach (np. sportowefakty) taka moda teraz :/

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

5 godzin temu, M0drzew napisał:

moda

- newsletter ze sklepu co ma 6 artykułów na krzyż i tak ma już od roku

- newsletter ze strony co trafiłem przypadkiem i nawet nie wiem o czym jest

- a może newsletter ze strony zakładu pogrzebowego

moda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności