Skocz do zawartości

[Wykonam] Pisanie teksów specjalistycznych, artykułów

Darcos

Rekomendowane odpowiedzi

Przyjmę zlecenia na napisanie esejów, artykułów na strony internetowe. Od kilku lat publikuję swoje prace na portalach kulturalnych. Specjalizuję się w tekstach dotyczących literatury, sztuki, czy też sztuki filmowej. Swobodnie poruszam się po tematyce związanej z podróżami, tematach life stylowych. Z uwagi na długoletnie doświadczenie, nie jest mi obca, tematyka związana ze służbami mundurowymi.

W swoim dorobku, posiadam również teksty dotyczące zupełnie innych zagadnień. Każde zlecenie, realizowane przez mnie, jest jednocześnie okazją do dogłębnego poznania zagadnienia. Jestem otwarty na nowe wyzwania i nie zamykam się w sztywnych ramach swoich zainteresowań. 

Równie kreatywnie podchodzę do pisania esejów filmowych, jak do tekstów pozycjonujących. Realizuję teksty zapleczowe, opisy katalogowe, precle.

Chętnie podejmę się również innych form pisanych i rozmaitych tematów.

Cennik:

- opisy do katalogów: 4 zł /1000 zzs

- teksty zapleczowe: 6 zł / 1000 zzs

- teksty preclowe : 2,5 / 1000 zzs

Teksty specjalistyczne, artykuły tematyczne, czy też teksty na stronę, wyceniam indywidualnie. 

W przypadku większych zleceń stawki mogą ulec obniżeniu. 

Zapraszam do kontaktu: 

copy.73@wp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności