Skocz do zawartości

Ceneo, a duplikacja treści w sklepie internetowym.

Armo87

Rekomendowane odpowiedzi

Chce rozpocząć współpracę z ceneo branża fashion także produkt unikalny. Nidy nie współpracowałem z porównywarkami cen i tutaj boję się jak wyślę im plik xml z listą produktów to zaciągnął mi też opisy, które są dość starannie pisane. Poszukuje porady bo nie wiem jak to wygląda, a nie chce dublować treści przez to straci ona na sile w moim sklepie. A może się mylę? Produktów mam ok 300 platforma shoper. Mogę jakoś potem zarządzać produktami, aby usunąć ten opis albo zmienić z poziomu ceneo?

Możesz podmienić treści w feedzie, ręcznie lub może jest jakiś automat, który w polu z opisem wstawi stałą, a nie zmienną

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Jak pisał @odys samemu przygotowujesz feeda i może wstawić tam własny opis u nas się przygotowuje automatyzacja tego procesu ale devów mało ;( a produktów parę k ;(

BTW o ile pamiętam jest tam limit 2k znaków w opisie.

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Jak produkt unikalny to należy pamiętać by zarówno tytuł jak i opis był unikalny.  Z reguły na początku tytułu wstawia się nazwę marki/sklepu. 

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności