Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim. Jestem nowy na forum. Postanowiłem założyć praktyczny wątek na temat tego, czego od nas oczekujecie drodzy zleceniodawcy.

Myślę,  że zapytanie Was wprost, na co szczególnie zwracacie uwagę przy doborze copywritera, pomoże obu stronom w oszczędzeniu sobie czasu i nerwów.

To nie jest stricte ankieta, ale parę pytań, które dadzą nam cenne wskazówki na temat nawiązywania współpracy z Wami.

Nie krępujcie się odpowiadać z emocjami na pytania takie jak:

Co mogłoby poprawić naszą współpracę?

Co denerwuje was najbardziej podczas współpracy z copy?

Czego chcielibyście uniknąć podczas nawiązywania współpracy z nami?

W jaki możemy dostarczyć Wam usługi, z których będziecie zadowoleni?

Terminowości.Jak coś zamawiam i copy pisze że będzie za 3 dni to nie za 13 dni.Zamawiając teksty planuje się inne rzeczy i brak tekstów często coś blokuje.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Terminowość + robienie tego za co płacę. Testowałem wielu copy, którzy szumnie nazywają się artystami pióra i inne bzdury, a nie potrafią korzystać ze słownika, kropek i przecinków. 

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności