Skocz do zawartości

Novocall - usługa call back za ułamek wartości

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

trwa mega promocja na Novocall. To usługa call back. Normalnie najniższy pakiet kosztuje 49 USD/miesiąc. Natomiast teraz w promocji dużo wyższy pakiet kosztuje 49 USD jednorazowo - dożywotnio. Promocja trwa od kilku dni, ale nie chciałem o tym pisać dopóki nie wprowadzono obsługi Polski. Właśnie otrzymałem maila, że doszły nowe kraje, w tym Polska. Ja sam kupiłem 3 pakiety, co dodatkowo odblokowało mi opcję white-label, jeżeli to kogoś interesuje.

Dotychczas używałem innej firmy, natomiast po pierwsze firma się zwinęła, a po drugie usługa była prymitywna. Tutaj 1 pakiet obsługuje nielimitowaną liczbę stron. Do każdej strony można dostosować widget - kolorystyka, wyzwalacze, treści, agentów itd. Bardzo dużo opcji. Polecam. Link ref.

https://cut.click/Novocall

Link prowadzi do Appsumo a piszesz o Novocall

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Link ref. kieruje do najnowszej oferty, więc trzeba z menu na górze wybrać browse i potem Novocall. Za skorzystanie z linka ref. dziękuję.

PS. Ostatnim razem jakiś fan teorii spiskowych z FB zarzucił mi, że polecam coś, bo mam z tego profit, a pewnie sam z oferty nie skorzystałem. Dlatego zamieszczam screen.

https://prntscr.com/kwj2gu

Oferta wydaje się ciekawe ale mam pytania:
- 3x49 usd i mozna to instalowac bez znakow novocall (czyli whitelabel) na 3 domenach czy na większej liczbie serwisów ?
mam kilka serwisów ale każdy na osobny numer telefonu.
- help po angielsku a na czym polega obsługa w języku polskim?
- są jakieś alternatywy poza cp dla novocall? tańsze i lepsze?
- gdzie jest haczyk?

ps. Lesiu. Jeśli nie PiS to co? :-)

Może haczykiem jest liczba "leadów"?
Może za miesiąc zmienią liczbę domen/widgetów/leadów?

Zostało ostatnie 256 sztuk, więc radzę się spieszyć.

Już odpisałem @Wigibas na PW, ale napiszę też tutaj, może komuś się przyda.

1. Liczba stron jest nieograniczona. Możesz mieć ile widgetów chcesz. Ja powoli wrzucam na kolejne strony/sklepy. Każdy widget możesz dostosować wizualnie i nie tylko. Ustawienia też są per widget. Czyli możesz w 1 sklepie mieć włączone wybrane wyzwalacze, a w innym sklepie w ogóle zrezygnować z wyzwalaczy

2. Numery telefonów ustalasz per widget. Czyli na stronie nr 1 możesz mieć Arka, Zosię, Marysię itd... a na stronie nr 2 zupełnie innych konsultantów

3. Help jest po angielsku, ale jest naprawdę bardzo sprawny, obsługa po polsku polega na obsłudze polskich numerów telefonów

4. Nie wiem, czy jest coś lepszego, ja nie znalazłem. Pewnie coś lepszego jest, ale tutaj cena/jakość nie do pobicia IMHO.

5. Haczyk... to jest AppSumo, bardzo dużo start-up'ów tam mają, kasa potrzebna jest na rozkręcenie projektów, ale nie zawsze to są start-up'y, bo ostatnio była oferta ShortPixel'a, którą od razu kupiłem BTW, a to nie jest start-up tylko IMHO najlepsze narzędzie do kompresji zdjęć dostępne na rynku

6. Nie mogą zmienić już zmienić tych wartości, płacisz raz i masz. Powyżej tych limitów masz możliwość zapłacenia za kolejne telefony. Jakoś wczoraj lub przedwczoraj wysłali klientom cennik. Jeśli dobrze pamiętam to w najmniejszym (i zarazem najmniej opłacalnym) pakiecie dodatkowym 1 telefon kosztuje $0.7

PS. O polityce wolę nie pisać, bo mi ciśnienie rośnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności