Skocz do zawartości

Problem z przeniesieniem sklepu

borysziom

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Mam taki problem. Posiadałem kiedyś sklep z art. BHP. Teraz mam firmę z częściami i chciałem stary sklep troszkę zmodernizować i postawić pod nową działalność. Wykupiłem serwer, wykupiłem domenę, wkleiłem stary sklep na serwer ftp. Utworzyłem bazę danych, pozmieniałem dostępy do bazy danych, lecz na stronie ciągle białe tło. Nie tworzyłem sam sklepu, ale myślałem, że z takim problemem sobie poradzę. Czy podpowiecie mi co robić dalej. Link do sklepu www.parts4cars.com.pl.

Z góry dziękuje za pomoc.

Ziom... sklepu się nie wkleja :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

52 minuty temu, borysziom napisał:

pomoglibyście

Nie masz co liczyć tutaj na pomoc, jest tyle możliwych przyczyn, że nie ma szans nic sensownego wywnioskować z tego, że "wkleiłeś" sklep na ftp. Jak byś miał jakiś konkretny błąd, to może... ktoś by się znalazł. W takim przypadku najlepszą opcją będzie dodanie ogłoszenia w odpowiednim dziale [Zlecę] Przeniesienie sklepu na skrypcie xxx na nowy serwer. Zapłacisz odpowiednią kwotę to pewnie się ktoś znajdzie. Chociaż szybciej znajdziesz kogoś na jakimś forum programistów do tego typu rzeczy niż tutaj.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

5 godzin temu, borysziom napisał:

Już wiem że mam skrypt progress cms 4.0. Skopiowałem wszystkie pliki na ftp, podpiąłem domenę do serwera, migrowałem bazę danych, zmieniłem kody dostępów do niej i dalej biały ekran, czy w tym skrypcie trzeba edytować coś jeszcze ?

To wróżenie z fusów.

Włącz wyświetlanie błędów jak Tobie radzono (w php np.):

<?php
// ....
ini_set('display_errors', 1);
ini_set('display_startup_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

Ale też w php.ini jeśli masz dostęp:

display_errors = on

Na pewno leci jakiś błąd, błędu nie widzimy a przyczyny mogą być różne:

- nieodpowiednia wersja PHP

- problem z połączeniem z bazą danych

- coś wyłączonego w php.ini co jest wymagane

- .....

Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz :) (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript)

Mój prywatny monitor backlinków

Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności