Finan Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Bajkowe widzę top3, natomiast hanikowo nie mogę znaleźć w top 100 Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Printex Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 U mnie ani jednego ani drugiego nie znajduje w top 30. Woj. pomorskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 To się nazywa depozycjonowanie 16 - no to fajrant. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 U mnie obie strony gdzieś w kosmosie. KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oxan_20 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 U mnie bajkowo na 2gim miejscu a hanikowo nie ma (dolnośląskie) Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/ Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Bajkowo top3, a hanikowo wyleciało Szkoda, że fraza do testu nie była wcześniej monitorowana bo teraz ciężko cokolwiek stwierdzić. [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Może wykonamy kolejny test, jednak z wcześniejszą obserwacją i większą próbką? KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 wczoraj rano kliknięcia były z "zalogowany na konto google" dzisiaj zalogowany - gogiel się drze, że wyświetla wyniki dla " takie moje wakacje blog" czy zamiast tego wyświetlić "takie moje wakacje blox"? poza top 100 oba dla blog i dla blox wylogowany: bajkowo top8, haninkowo 21 Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 25 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Ja dzisiaj nie widzę ani jednej ani drugiej w top30 W dniu 24.09.2018 o 15:02, s_matysik napisał(a): Szkoda, że fraza do testu nie była wcześniej monitorowana bo teraz ciężko cokolwiek stwierdzić. Rozwiń Trzeba będzie ten test powtórzyć, każdy może poobserwować jakieś frazy i je później tu wrzucić, parę klików myślę, że każdy zrobi. Myślę, że jeszcze za wcześnie na wyciąganie wniosków, ale póki co już są zastanawiające te wyniki. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 u mnie obydwie strony wyleciały z TOP 100, test rzeczywiście lepiej powtórzyć - wcześniej ustalić strony i frazy. Każdy będzie sobie mógł wrzucić w monitorig przez pierwsze dni nic nie robić, tylko sprawdzić czy wyniki są tam stabilne i dopiero po tym zacząć podobny test (można jeszcze popróbować z użytkownikiem zalogowanym na konto google i niezalogowanym, wydaje mi się że te wynik wtedy powinny być jeszcze inne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studioczystosci Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Test najlepiej zrobić na frazach, które się nie ruszają i tutaj dobrym przykładem będzie "wypas owiec w bieszczadach" Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 W dniu 26.09.2018 o 09:33, blake napisał(a): to napiszę jeszcze raz: "czy współczynnik odrzuceń ma wpływ na pozycję" Rozwiń Napiszę przewrotnie, i tak i nie. Wszystko zależy od tego co to za witryna i jaki cel chcesz osiągnąć za jej pomocą. Google świetnie rozpoznaje cel stron. Dlatego test jest mało wiarygodny delikatnie mówiąc. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 W dniu 26.09.2018 o 10:35, jankos napisał(a): akuratność treści w związku z tytułem Rozwiń Nowy parametr w algorytmie google. Akuratność treści. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Minął tydzień, u mnie hannikowo na 7 pozycji (na 10 ten temat) a bajkowych ustroniów nie widzę w top30, więc jakieś wnioski można sobie wyciągnąć z tego. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splatt28 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 W dniu 1.10.2018 o 07:54, blake napisał(a): Minął tydzień, u mnie hannikowo na 7 pozycji (na 10 ten temat) a bajkowych ustroniów nie widzę w top30, więc jakieś wnioski można sobie wyciągnąć z tego. Rozwiń u mnie bajkowe 1 a hanikowo 4 Więc jakie wnioski wyciągamy? Strony internetowe Radom. Niby Radom, a daje radę. Zestawy HV Sala weselna Białobrzegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.