blake Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 W dniu 1.10.2018 o 08:11, Splatt28 napisał(a): Więc jakie wnioski wyciągamy? Rozwiń Kliknij sobie: Narzędzia>Wszystkie wyniki>Dokładnie i zobacz czy masz tak samo. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splatt28 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 W dniu 1.10.2018 o 08:15, blake napisał(a): zobacz czy masz tak samo. Rozwiń przy takim ustawieniu tylko mam główną stronę haninkowo na 7 a podstrony ni ma Strony internetowe Radom. Niby Radom, a daje radę. Zestawy HV Sala weselna Białobrzegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 1 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 No właśnie, bo to nie są wyniki lokalne. Nie wiadomo też na jakich ustawieniach wyszukiwania inni ten test robili, więc trzeba go powtórzyć na innych frazach przy takich samych ustawieniach (dokładnie). Może ktoś rzuci jakąś frazę, którą obserwuje? Parę osób miało to zrobić. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M0drzew Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 @blake ja obserwuję kilka fraz od kilku dni i muszę przyznać, że bardzo nimi miksuje... też hasła niepozycjonowane i 4 wyrazowe więc nie wiem czy takie coś da się rozsądnie obserwować... Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 może fraza "naprawa samochodów agnieszkowo" tylko trzeba by monitorować ją kilka dni czy nic się nie zmienia [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stekol Opublikowano 7 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Na dziś bajkoweustronie - 3hanikowo - 7geolokalizacja mobilna - wawa Moim zdaniem gra nie warta świeczki. Więcej da optymalizacja serwisu, linki, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 W dniu 7.10.2018 o 11:50, stekol napisał(a): Moim zdaniem gra nie warta świeczki. Więcej da optymalizacja serwisu, linki, itd. Rozwiń a moim zdaniem nie zrozumiałem podstawowego założenia tego testu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkartol Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 odkopuję....ale u mnie haninkowo na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananasltd Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 u moi też 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Printex Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgadza się, u mnie też na 1 miejscu Hanikowo. Bajkowego ustronia nie znajduję w Top 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 No i macie morał "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.