Skocz do zawartości

Co ludzie szukają w google...

M0drzew

Rekomendowane odpowiedzi

Co jakiś czas analizuję co ludzie szukają w google, robię to raczej pod kątem inspiracji do nowej działalności, ale to co ostatnio znajduję w wynikach przerasta moje możliwości percepcyjne - czyt. nie wiem co autor miał na myśli lub co chciał w google znaleźć. Poniżej top 3 z tego tygodnia:

1. moc bierna września

2. "gdzie kupić" -"justin" -"bieber"

3. 168.192.l.8.1

A wasze ciekawe znajdki z analitycs ?

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

2 godziny temu, M0drzew napisał:

znajdki

3 godziny temu, M0drzew napisał:

przerasta moje możliwości percepcyjne

Moje też :rolleyes:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 4 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...

Ja zauważyłem, że do sklepu z pościelą dla niemowląt, duży ruch generowała fraza "No co ty bambusie" - Senuto pokazał mi, że to około 30 wyszukiwań miesięcznie.

Ja pamiętam w planerze słów kluczowych z branżowych fraz: "chu*owe pozycjonowanie" - miało to kilkaset wyszukiwań na mc, oczywiście bez cenzury. Lata temu.

On 10/29/2019 at 10:07 AM, ssHaDee said:

jak ułożyć sobie życie po rozstaniu z kotem

to moja ulubiona perełka :D

hahahah, leżę i płaczę:)

Mi wpadło w oczy "jak zarobić a się nie narobić", - co gorsza w planerze do kampanii prac jakichś tam przez internet, z setkami wyników, filmików itd. Świat dziadzieje;)

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności