Skocz do zawartości

Home.pl - globalna awaria?

aragz

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz :) (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript)

Mój prywatny monitor backlinków

Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft

Będą współpracować z organami ścigania, ale czy organy ścigania będą współpracować z nimi?

Wczoraj jeden z klientów zainstalował na home donlinkage, myślałem że to przez to ;) 

56 minut temu, aragz napisał:

Podobno atak DDoS

Podobno: https://homepl.prowly.com/39319-komunikat-w-sprawie-ataku-ddos

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

36 minut temu, freelcopy napisał:

Dobry wstęp współpracy

Każdy hosting jest narażony na jakaś awarię. Jednak miarą "dobroci" hostingu możne w tym wypadku być jak szybko po niej wstaje i jakie wyciąga wnioski.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 miesiące temu...

Akurat w home nie mam (ale ma kontrahent i narzeka). Zresztą ostatnio zauważyłem że odpowiedzi na pytanie wysłane do BOK chyba musi zatwierdzić 100 osób, tyle to trwa. I nie mam na myśli tu tylko home.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

5 godzin temu, aragz napisał:

Od rana błędy 503 lub 504 albo 500 Internal Error - ma ktoś podobnie?

My nie mamy, ale trochę jak by zmulony jest.

Znowu jest zmulone <_<

Dnia 3.12.2018 o 10:00, aragz napisał:

Od rana błędy 503 lub 504 albo 500 Internal Error - ma ktoś podobnie?

Nie.

Wszystko działa poprawnie. Może problem leży po twojej stronie?

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Również to analizowałem, ale problem nie występuje cały czas, głównie do południa, tak jakby serwery mieli przeciążone. Obserwuje na bieżąco analytics i nie ma tam jakiegoś dodatkowego wzmożonego ruchu na stronie, no może poza botami które ostatnio wszędzie się wbijają typu get-seo-help.com, autoseo-b2b-services.com etc. Problemem na home jest to że nie ma w panelu żadnego narzędzia za pomocą którego można by sprawdzić obciążenie serwera jak np. na nazwa.pl

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności