Skocz do zawartości

Z: Rosnie poziom na PiO w dol

Paweł Kobis

Rekomendowane odpowiedzi

Ohh teraz to juz zalam zaliczylem na maxa czytajac caly topik. I powiem z pelna odpowiedzialnoscia koleina prowokacja i 100% udana.

Ja z pl niejestem mocny oczym kazdy wie ale podstawowe pojecia znam a WY ??

Zapraszam do podstawowki tam jest taki przedmiot jak polski mi wytykacie to i owo ze pisac nie umie a sami nieznacie pojecia OKSYMORON dla bardziej leniwych "cieply lod" moze takie cos slyszeliscie !!. Sorry ale sami dajecie d... na calej dlugosci i przykro jest ze wlasnie takie osoby sie uznaja za "szpecow"

Ostatnio byla wypowiedz na "radiu" pana Fronczaka na proste pytanie czym jest "ukryte semantyczne pozycjonowanie ? " brak odpowiedzi - SPAM ?

Zenada na maxa, a ile osob z tego forum wie czym to jest ?

W calym tym topiku jedna osoba zalapala tylko co mialem na mysli - to i tak dobrze bo spodziewalem sie 0.

Wiedz teraz wytumacze co i jak :

Stwierdzenie " Rosnie poziom na PiO w dol" mialo przedstawic ze, forum sie rozrasta, ludzie uwazaja sie za niemal "BOGOW" w tematyce seo, a tak naprawde jest odwrotnie. Zero konkretow, niuanse, pomowienia, oszczerstwa, zucanie blotem na lewo i prawo, i tak by mozna bylo w nieskonczonosc wyliczac !!

Zaraz ktos mi zazuci ze jeste nielepszy - i zgadza sie a dlaczego znowu wykozystam wypowiedz jednego z moderatowrow "będąc wśród wron, kracz jak one" wiedz jesli mnie ktos atakuje, nie bede stal jak ten sierota i odpowiem - teraz juz zadziej bo "jakosc forum rosnie w dol" Dla co bardziej mniej kumatych :

Rosnie - zwieksza sie czy ja powiedzialem ze na + ? Przeciez z matematyki pojecie granic chyba juz wszyscy znaja i czy tylko moze to byc wartosc dodatnia ? Czy w banku niemoze wam rosnac zadluzenie ?

w dol - to juz kazdy chyba rozumie - zamiast byc coraz lepsze staje sie coraz gorsze !!

Czy takie wytumaczenie wszystkich zadawala ? Jesli juz pl nie kumacie to moze przyklady i matematyka was uswiadomi i Poziom moze rosnac w dol !! - Gra slow

PS:

Post nie jest kierowany do wszystkich wypowiadajacych sie w temacie a jedynie do osb ktore uwazaja sie za SEO bogow a niepotrafia zrozumiec prostych zaleznosci i oksymoronow

Nie jest kierowany w sposob taki zeby kogos obrazac i jesli ktos sie tak poczul to sorry ale to niejest moj cel - jedynie specialnie mocno zaakcentowalem pewne fakty - jednak nikogo niechce tutaj obrazac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności