Skocz do zawartości

Brak title i description w Google

plikikeszu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, SEO dopiero się uczę ale napotkałem dzisiaj pewien dziwny problem. Na moim stronie (HTML) mam ok. 20 podstron ogólnie. Parę z nich jest dobrze umiejscowiona w Google TOP 10 lecz dziś zauważyłem że 2 najstarsze podstrony w wyszukiwarce google wyglądają tak :

47bedd9059b47.png

Tytuł jest zupełnie inny niż jest ustawiony + nie ma w ogóle opisu

Co może być przyczyną ?

Pozdrawiam

sprawdź źródło ;) lub podeślij adres na prv 

Sprawdź  kontenery biurowe Ultramodula, – to innowacyjna marka z branży budownictwa modułowego będąca częścią firmy Ultragroup.
Autoryzowany sklep z zegarkami, zegarki męskie i damskie - Zegart.pl

A może chcesz kupić meblościanki - sprawdź perlavita.com.pl meble do każdego wnętrza. W dobrej cenie.

• 1 miesiąc temu...

Zajrzyj do źródła i sprawdź treść znacznika meta robots. Sprawdź też robots.txt. Czasem gdy nie jest zachowania spójność między sygnałami dla robota (linki zewnętrzne, wewnętrzne, kanoniczne, sitemap.xml, dyrektywy dla robotów), może on zindeksować jakiś URL, ale np. nie pobierać części danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności