Skocz do zawartości

Nie wytrzymałem - ciąg dalszy...

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz krótki apel do świadczących "usługi" komentarzy pod artykułami (w różnych miejscówkach)

Jak już się podjęłaś/podjąłeś tej pieprzonej usługi to bądź łaskaw/łaskawa ruszyć dupsko i zapoznaj się do ciężkiej cholery z treścią/tematyką strony której masz się zająć!!!

Szukaj świeżych / "żywych" wątków tematycznych w artykułach / komentarzach pasujących do tematyki strony którą masz "reklamować" jak kufa nie wiesz jak znaleźć to średnio ogarnięty SEOwiec nauczy Ciebie jak wyszukiwać dane wątki albo dostarczy Ci listę.

Nie bądź pieprzonym archeologiem!!!

Nikt nie da Ci dokładnych wytycznych co masz napisać skomentować dlatego pomyśl trochę używając resztek przestrzeni między uszami i wykaż się pierd****ną inicjatywą własną, nie rób za automat!!!

Wbij sobie do łba , że występujesz w roli reprezentanta marki a co za tym idzie masz kuźwa myśleć o korzyściach dla tej marki wynikających z tego czego się pojąłeś/podjęłaś

Jak już w wielkich bólach nastąpiło przyswojenie treści pod którą można umieścić komentarz to (przykładowo) nie bełkocz o smoczkach kiedy dyskutują o prostacie!!!

Chyba nie muszę wspominać o logice, stylistyce, ortografii bo jeżeli napierd***sz ortami i literówkami to (bez urazy) ale nie nadajesz się nawet na konserwatora powierzchni płaskich.

Pamiętaj , pisanie/wypowiadanie się z pozycji ściśniętych zwieraczy i połkniętego kija jest albo śmieszne albo tragiczne.

Postaraj się być kreatywnym i elastycznym w tym co robisz (wiem, trudne ale trening czyni mistrza i konia nawet można nauczyć stepować)

Jak powyższe ogarniesz to zasypią Ciebie zleceniami a i stawki wypierd***ą w niebo, na siano nie będziesz narzekać (sam zasypię zleceniami a i koledzy z pewnością swoje dołożą)

Ale pamiętaj!!! Jak spierd****sz to pozostaje znalezienie wzięcia w ajencję jakiegoś najbliższego szaletu miejskiego.

Capisci ???

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie, po prostu mam w cholerę dużą rotację pracowników którym się w doopach już poprzewracało po całości :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To jest problem, jak się kogoś dobrego znajdzie to szybko się rozpływa. Myślałem, że masz tak popularnego bloga, że go zalewają  ;) 

Strasznie ciężko znaleźć kogoś ostatnio kto zrobi dobrze, znam to dobrze. Problem nie leży nawet w stawkach, bo już na każdym pułapie kwotowym miałem wpadki z ludźmi..

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

5 minut temu, okazwłoka napisał:

popularnego bloga, że go zalewają 

Kurcze, brak czasu na blogaski :(

1 godzinę temu, Beerbant napisał:

Teraz krótki apel do świadczących "usługi" komentarzy pod artykułami (w różnych miejscówkach)

Być może "automaty" ciebie wysłuchają/przeczytają ale raczej nie zrozumieją.

Capisci ???

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

2 godziny temu, Beerbant napisał:

mam w cholerę dużą rotację pracowników

Jeśli inspiracją do napisania tego posta był Twój własny team, to liczę, że podeślesz im linka do tego wątku ;)

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

7 godzin temu, odys napisał:

podeślesz im linka do tego wątku

Obowiązkowo :)

Z życia wzięte, ktoś ostatnio coś dla mnie pisał, jako że mi się spieszyło dałem cenę razy 10 normalna stawka.Wynik nie był oszałamiający ale ok, chciałem coś następnego i w odpowiedzi dostałem info:

Po ostatniej stawce nie podejmę się samodzielnie wyceny tego zlecenia.

Jak napisał @Beerbant w tylnej części ciała niektórym się przewraca.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

To nie wojna nas wykończy, ani głód, ani przeludnienie, ani nawet tysiące ton pływających foliówek w morzach i oceanach (reklama w stopce)... wykończy nas własna głupota, bezmyślność, a właściwie nie używanie mózgu. Poniżej kilka przykładów zachowania potencjalnych klientów:

1. Ogłoszenie na PiO

[ZLECĘ] Pozycjonowanie paru domen

Jak w temacie. Proszę o oferty firm/osób wraz z wykazem prac w ramach comiesięcznej współpracy

Pomijam fakt nieprzeczytania/niestosowania się do regulaminu i MaxPan lub inny Moderator ma dodatkową robotę by uwalić ogłoszenie. Moja oferta: 7.000 zł - 2.400.000 zł miesięcznie za każdą z domen.

2. Rozmowa telefoniczna:

- Dzień dobry, drukarnia toreb papierowych, słucham.

- Chciałam zapytać o torby.

- Proszę pytać.

- YYYYY czy wy robicie torby?

3. Zapytanie ofertowe (30.08.2018), oferta na realizację toreb (01.09.2018) z informacją, że termin realizacji ok. 2 tygodnie. Rozmowa telefoniczna 04.10.2018r. godz. 14.00:

- Dzień dobry, nazywam się ... z firmy... jesteśmy zdecydowani na Państwa ofertę, możemy nawet zapłacić dzisiaj, wszystko nam pasuje, tyle, że torby musimy mieć u siebie najpóźniej 06.10.2018 rano, bo jedziemy na targi.

- nie ma takiej możliwości, bo sam proces produkcyjny takich toreb to jest 3 dni przy założeniu, że nie robimy nic innego... plus kurier przynajmniej jeden dzień

- czyli wasza oferta jest nic nie warta, oszukujecie ludzi, że robicie torby i w ogóle wam się w dup.ch poprzewracało, że gardzicie klientami, którzy chcą wam gotówką zapłacić [i się pani rozłączyła]

4. Zapytanie ofertowe (pisownia oryginalna): 

prsze o fertę na torby

Odpowiedź:

Witam, do wyceny potrzebne są następujące informacje: format torby, nakład, ilość kolorów nadruku, kolor torby, rodzaj uchwytu.

Odpowiedź na odpowiedź:

duze

Odpowiedź:

Witam, do wyceny potrzebne są następujące informacje: format torby (dostępne formaty: link), nakład, ilość kolorów nadruku, kolor torby, rodzaj uchwytu.

Odpowiedź na odpowiedź:

100,200,300,400,500

5. Zapytanie ofertowe (g.12.05):
proszę o ofertę na wykonanie toreb: format duże, średnie, małe, nakład 100, 200, 500, 1000, 2000, 5000, 10000, 20000, 50000, uchwyt płaski lub skręcany, papier biały lub biały prążkowany lub brązowy lub brązowy prążkowany, nadruk jedno i dwustronny, logo w wersji kolorowej i monochromatycznej, zadruk z jednej lub dwóch stron. Widzę, że macie też ładne torebki kolorowe, to może jeszcze poproszę o wycenę dla torebek złotych, srebrnych, czarnych i zielonych z logo w kolorze i monochromatycznym najlepiej złotym.

Odpowiedź (g.12.30): Proszę o doprecyzowanie zapytania, gdyż powyższe zapytanie to około 200 wycen.
Klient (g12.35): Nieważne, wybraliśmy inną ofertę.

6. rozmowa telefoniczna:

- dzień dobry, jaki dostanę rabat?

- dzień dobry, rabat na co?
- przecież nie na pączki... chyba torby robicie, co nie ?

- tak, ceny podane są na stronie www, o rabatach możemy rozmawiać przy ilościach pełnopaletowych...

- ale ja potrzebuję 30

- 30 kartonów, 30 palet, 30 samochodów po 33 palety ?

- 30 sztuk toreb...

Chociaż nie wiem, czy nie powinno to iść do dowcipy.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

1 godzinę temu, M0drzew napisał:

wykończy nas własna głupota, bezmyślność, a właściwie nie używanie mózgu.

Tu się zgadzam. To dotyczy każdej ze stron, niezależnie klient czy przedsiębiorca. Głupota ludzka nie wybiera.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

2 minuty temu, Divers93 napisał:

Niestety z głupotom tak jest, najgorsze jest to że 90% wytypowanych losowo ludzi jest święcie przekonanych, że znajduję się w 10% tych najmądrzejszych.

nie wiem jak inni, ale ja jestem w 0,0001% najmądrzejszych na świecie :D

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności