Skocz do zawartości

Welkie Nieporozumienie

lynks

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy nieśmigany katalog https://wielkie.nieporozumienie.pl

W sumie to jeszcze nad nim pracuje ale postanowiłem go na razie dać tylko tutaj co byście mogli powytykać jakieś błędy :)

Kilka słów wyjaśnień:

subkategorie – ponieważ w tym skrypcie tworzenie subkategorii wymaga odrobiny pracy (opisy na górze oraz dole strony + desc w meta) wyłączyłem opcje samodzielnego dodawania z uwagi na to że raz – nie będzie sie chciało nikomu produkować nad tworzeniem opisów a dwa jak to we wszystkich katalogach z włączona tą opcja robi sie szybko śmietnik i po wstępnym zapale nikomu niecące się już tego poprawiać :(

rozwiązanie tej kwestii jest proste – jeżeli nie ma odpowiedniej subkategorii stronę dodajesz do głównej kategorii (np komis samochodowy do motoryzacja) ewentualnie w opisie dodajesz propozycje nazwy dla subkategorii – resztę załatwia osoba przyjmująca wpis czyli tworzy subkategorie jeśli to jest konieczne).

przy dodawaniu strony

Krótki opis – jest to opis który będzie widoczny z poziomu subkategorii

Rozszerzony opis – opis widoczny na stronie szczegółowej wpisu – czyli dostajecie dwa bezpośrednie linki,

jak katalog trochę już sie rozrośnie zostanie dodana opcja eksponowania swoich wpisów na samej górze subkategorii (kategorii głównej) za link zwrotny.

Skrypt ma rozbudowaną opcje powiadomień – dostaniecie informacje o przyjęciu, odrzuceniu, zmodyfikowaniu lub usunięciu wpisu i parę innych bajerów dla których zdecydowałem sie go wstępnie przetestować, layout w fazie produkcji i w najbliższych dniach będzie opcja pobrania meta do krótkiego opisu strony.

Z góry uprzedzam że do tej edycji nie przyjmuje żadnych senników biblii, dmozów, niemoderowanych śmiecio-katalogów, MFA , stron będących jednym wielkim przeglądem programów partnerskich – szkoda czasu na dodawanie takich wpisów, mojego i waszego ;)

Wszelkie uwagi mile widziane

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Na początek przydałaby się mozliwosc tworzenia podkategorii, a po pewnym czasie, gdy ich ilość będzie wystarczająca, wyłączyć.

Bo teraz to tak "ni z tej, ni z tamtej"

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

sorry nie bardzo rozumiem tego "ni z tej ni z tamtej" jeżeli uważasz że brakuje jakiejs głównej kategorii to ja podaj - jezeli jest rozsądna to ja dodam

chyba każdy wie na jakiej kategorii głównej mu zależy - dopisuje strone do kategorii głównej a ja (albo ktoś inny przyjmujacy wpis) utworzy nową subkategorie jeśli to będzie konieczne.

Zapominałem dodać że nie będe przyjmował stron bez gramatycznego opisu (kilka zgłoszeń już poleciało). Strony opisane zlepkiem słów kluczowych bedą usuwane bo taki content to sobie sam moge wytworzyć byle spamiarska zabawką bez konieczności linkowania kogokolwiek.

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Tytuł katalogu i adres url jest rewelacyjny :lol2:

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Hej,

nazwa mnie rozbawila :lol2:

Prosilbym o kategorie w Stronach prywatnych o nazwie "Wina"

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Ta nazwa domeny to wynik tego ze postanowiłem sobie zarestrować dla odmiany domene .pl a po wpisaniu ponad 10 pomysłów na nazwe i stwierdzeniu że wszystkie są już zajęte chociaż nie uzywane stwierdziłem że to jest jakieś nieporozumienie :spam:

dodałem alkohole do stron prywatnych ale tak jak pisalem w tym skrypcie mozna dodawać strony do głównych kategorii - jeżeli brakuje podkategorii dodawajcie strony do głównej a podkategoria zrobi się przy moderowaniu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności