Skocz do zawartości

stare wyniki...

truvati

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu jedna ze stron dostała bana a od kilku dni (dokładnie od soboty) widnieje w wynikach, strony które były w top 5 mowa o 30 stronach są na miejscach z przed miesiąca... czy ktoś jeszcze obesruwje taką sytuację ??

pewnie szykuje się jakaś akutalizacja...

brak sygnatury

U mnie strona https://www.budmax-metal.com.pl ostatnio wyleciala w wiekszosci z indexu i traci na wynikach przy slowach kluczowych. Trwa to od kilku dni.. gdzies po tygodniu jak zaczalem ja dopisywac do katalogow. Domena ma ponad rok, dziennie dodaje do 10linkow.. staram sie z roznymi anchorami. Ktos ma jakis pomysl co z tym fantem robic? Wlasciwie to zaczelo sie od momentu przekierunkowania 404 i 'bez www' na 'z www'.

++ blad dzielenia przez ogorek ++

Po primo nie skończył się Update PR

po secundo nadal jest bałagan w BL

po tertio google dalej kisi wyniki z bieżącego indeksowania tylko część stron jest uwzględniana w wynikach zwłaszcza te które są podobne do siebie (e-Commerce)

To jest ta sama sytuacja co na wiosne i tak do usra......

;):P

powoli zaczynam się przyzwyczajać do nowych dziwnych wyników :D

jestem tylko ciekaw co nas czeka w przyszłym roku non stop update :P

Wyniki zapodawane przez google nie są nawet w 50% wiarygodne. Cały czas zbierają się po tym updacie, widzę, że sprawa z BLami im jako tako wychodzi, natomiast w indeksie kiszą się strony nie tylko sprzed miesiąca, ale ja widzę tutaj strony których nie ma od kilku lat! ;) Trzeba będzie trochę poczekać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności