Skocz do zawartości

Ułatwienie

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

powracający, to chyba dla szookpl :]

Ale może po części bartek miał rację. Michał, dałoby się zainstalować moda, w którym możnaby głosować na dane wątki ? I w zależności np od sumarycznej ilości głosów mielibyśmy ranking ? Przydałoby się to, i automatycznie uzyskalibyśmy coś o czym mówił bartek. BO jakby na to nie patrzeć, musicie przyznać, że nowi zadają pytania, na które forum odpowiadało wiele razy.

pozdr.

przydaloby sie cos takiego jak status wybitnego reprezentanta forum - powiedzmy z 30 userow, ktorzy najsensowniej i najtresciwiej sie wypowiadaja

wwym status pozwalalby na glosowanie na dany watek/posta o przeniesienie go do dzialu trash/search.php/podstawowka

linki ze stopki...

to ze mody takie nie istnieja to zaden problem

przeciez wystarczy dopisac pare linii kodu php...

ehhhh

CREATE TABLE oceny (topic_id int, user_id int, ocena smallint);

if (in_array($reprezentanci,$biezacy_user)) $MojeMody->ankiete_wyswietl($topic,$user)

Class MojeMody {

function ankiete_wyswietl($topic,$user)

{

?>

<form action=ankieta.php target=_blank>

<input type=submit name=ankieta value=search>

<input type=submit name=ankieta value=trash>

<input type=submit name=ankieta value=school>

<input type=hidden name=user value="<?=$user?>">

<input type=hidden name=topic value="<?=$topic?>">

</form>

<?

}

}

---------------------------------

ankieta.php

<?

include('konfiguracja.php');

function zmien ($ocena) 

{

...

}

function przenies ($topic,$ocena) 

{

...

}

wykonaj('INSERT INTO oceny VALUES ($_POST['topic'],$_POST['user'],'.zmien($ocena).')');

$ile_juz=podaj('SELECT count(*) FROM oceny where topic_id='.$_POST['topic'].' and ocena='.zmien($ocena));

if ($ile_juz==10) przenies($topic,$ocena);

?>

to jeden z przykladow, gdyby posiedziec nad nim jeszcze z 10min to bylby juz gotowy... generalnie to sa podstawy

Licze na Ciebie, Michal.

linki ze stopki...

To przez Szydercika.

jak najbardziej nie - swietny pomysl :D

Pytanie jest raczej czy michal ma czas sie w to bawic.

nie jestem nim a juz mowie ze napewno nie - ja polowe czasu spedzam rodzinnie, dziewczyna itd, polowe praca, polowe stuidia i wlasnie - o 2 polowy za duzo - brak czasu na ... sen - jest za 8 minut 3 w nocy a ja jeszcze nie skonczylem pracy za dzisiaj a jutro bede mial jeszcze wiecej bo mi na pewno cos zostanie :?

robie sobie nowa strone i dlubie sie z nia juz 3-ci miesiac i jeszcze pewnie dlugo jej nie skoncze bo za duzo czasu pochlaniaja mi projekty jakie wykonuje dla moich klientów wiec tak jak Michal dobrze napisal:

poza forum mam inne rzeczy do roboty, dzieki ktorym mam co jesc i forum moze istrniec.

ciezko znalesc czas na cokolwiek innego a juz napewno ciezko bedzie przegrzebac i odcedzic forum

nie rozumie tego pare osób, nie rozumieja nowi uzytkownicy którzy wciaz zadaja te same pytania i czekaja na gotowa odpowiedz

im jest ciezko przegrzebac i ogarnac wszystko a adminom posegregowac - zeby tak doba miala 48 godzin 8)

pozdrawiam

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności