Skocz do zawartości

ile za linki ?

intruder2600

ile dalbys za link z o serwisu 2.5 tys podstron na rok ?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. ile dalbys za link z o serwisu 2.5 tys podstron na rok ?

• 50 zl
      8
    • 100 zl
      5
    • nawet 200 zl
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos z was kupuje linki ?

ile wdg Was jest wart link w stopce duzego serwisu - na kazdej podstronie gdzie serwis ma zaluzmy 2500 podstron?

patrzylem na oferty z allegro to srednia sobie zycza 10-20zl za miesiac - jakbym chcial na rok z kilku serwisów to bym zbankrutowal 8)

znalazlem np. takie cos i ceny chyba sa sensowne jak na taka ilosc lub jakosc ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Za 2,5 tysiąca linków dobrze zindexowanej strony tematycznej dałbym 1000,00pln min za rok

341 pln to była by normalna cena rynkowa za rok

Jak masz za 40 pln to kupuj zanim facet sie zorientuje 8)

Tylko spisz umowę :!: :!: :!: :!: :!:

Jedyny chaczyk że Google traktuje po "macoszemu" takie linki wiec 40 pln bedzie good

Za 2,500 linków z róznych 2500 domen to warto nawet zostawić wora mamony 8)

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

na allegro cena jest taka jaka jest w stanie dac klient. a że na razie ruch na aukcji jest to i cena jest taka jaka jest ;)

nie wiem jak mierzysz ilość podstron w serwisie, ale jesli przez site: to ja mam około 7,170+109+2,820=10099 podstron i klientów mi nie brakuje.

• 6 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności