Skocz do zawartości

[Wykonam] Napiszę lub przetłumaczę dla Ciebie tekst

AnnaG

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przyjmę zlecenia na pisanie tekstów o dowolnej długości w prawie każdej tematyce. Każdy mój tekst poprzedza dogłębny research w sprawdzonych źródłach, także anglojęzycznych. 

Bardzo dobrze czuję się w takich kategoriach, jak: zdrowie, tematy okołomedyczne, turystyka, ekonomia, muzyka. Całkiem niedawno ukończyłam kurs obejmujący podstawy księgowości i kadry. Na stałe obracam się w środowisku medycznym, co pozwala na tworzenie solidnych treści potwierdzonych fachową wiedzą. 

W wolnych chwilach poświęcam się sztuce scrapbookingu, co w przełożeniu na język potoczny oznacza ręczne tworzenie kartek okolicznościowych i zaproszeń. Ponadto wściekle pochłaniam kolejne pozycje domów wydawniczych.

Rzetelności nauczyły mnie studia (filologia angielska), dbałości o detale szkoła muzyczna (posiadam ponad 15 lat doświadczenia scenicznego), a całą resztę pozytywnych cech zweryfikowało samo życie :)

Podejmę się także tłumaczeń w parze językowej polski-angielski. Możliwość wystawienia faktury Vat (Useme).

Zapraszam do nawiązania współpracy w przyjemnej atmosferze.

Anna Gibas,

akozlowska05@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności