Skocz do zawartości

Zblogowani i DDOB przejęło moje linki (grafiki)

magda777

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem gdzie szukać odpowiedzi na mój problem. A nie chce robić nic pochopnie. Otóż - rok temu zmieniłam na swoim blogu modowym domenę z blogspot na pl. Po zmianie domeny zauważyłam (po upływie kilku miesięcy) że GRAFIKI (zdjęcia) z bloga w Google (które znam, bo były wysoko zaindeksowane) nie prowadzą już do mojego bloga, ale do DDOB (kiedyś dodawałam tam linki do artykułów) lub Zblogowanych (cały czas mamy tam konto). Czyli po zmianie domeny pajączki google, szukając nowego linka do wysoko zaindeksowanych grafik, znalazły zamiast wpisów na moim blogu, analogiczne treści na DDOB lub zblogowanych.

I teraz pytanie jest takie - jak zlikwiduję konta na DDOB i Zblogowanych i znikną tam te rekordy (hm, no właśnie, czy znikną, ale w końcu jest RODO), to czy Google, tak samo jak podczas przenosin domeny, poszuka odpowiedników i znajdzie mój blog, czy może się zdarzyć, że w ogóle stracę te pozycje, i ani oni nie zyskają, ani ja :) Czy ktoś może mi odpowiedzieć na takie pytanie? Nie wiem co robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności