Skocz do zawartości

Koszt wystawienia przedmiotu

alcon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zastanawiam się ile może kosztować wystawienie przedmiotu na sklepie internetowym albo ile już ktoś płaci za taką usługę (1-2zł?).

Znajomy chce sobie dorobić po godzinach, a ja nie do końca mam tyle czasu na wszystko (np wystawienie kolejnych przedmiotów do sklepu) i nie ukrywam taki rodzaj wsparcia by się przydał.

Dzięki za pomoc.

Pozdrawiam :)

Eee.. w jakim sklepie?

Masz jakiś produkt i chcesz wystawić go w czyimś sklepie, czy na allegro?

Niezależnie od odpowiedzi na pytania wyżej, wiele takich rzeczy można zautomatyzować.

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Sklep mam postawiony na Shoper produktów mam dość sporo, a czasu mało żeby sukcesywnie je wrzucać do bazy - tak to na obecną chwilę wykonuje. Co do automatyzacji rozumiem jakaś tabele w excelu (tytuł, ilość,opis,rodzaj przesyłki,wymiar itd.) i później zaczytywanie przez Shoper ?

Dnia 17.10.2018 o 08:06, alcon napisał:

Zastanawiam się ile może kosztować wystawienie przedmiotu na sklepie internetowym albo ile już ktoś płaci za taką usługę (1-2zł?).

Tyle może kosztowa ile ktoś jest w stanie zaoferować, a druga strona się na to zgodzi. Nie mamy ustawowego cennika na tego typu usługi.
Można zastosować stawkę godzinową dla wstawiacza, a nie od produktu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ile może kosztować wystawienie przedmiotu na sklepie internetowym

Znajomy chce sobie dorobić po godzinach, a ja nie do końca mam tyle czasu na wszystko

Daj mu po prostu dniówkę zadaniową.  Czyli musi wstawić  x produktów aby zarobić x. Oczywiście nie możesz przekroczyć najniższej stawki godzinowej.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności