Skocz do zawartości

Kilka pytan

holee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam;

Wiem ze nie taz bylo ale jakos sobie nie radze, chcialbym w szczeglach wpisu dac informacje o jej pr, bl i ilosci zaindeksowanych stron w trzech wyszukiwarkach (google, msn, yahoo). Wiem ze sa narzedzia typu butony ale wowczs sa albo platne albo sa zarazem linkiem wychodzacym.

Mi zalezy tylko na tekscie, nie chce zadnych butonow. Nie wiem czy takie rzeczy sa gdzies za darmo ale moze Wy wiecie ;)

Druga rzecz: czy daloby rade zrobic cos takiego ze kiedy ktos wpisuje slowa kluczowe, to katalog sam dodaje spacje po przecinkach ? tzn, chcialbym dac w szczegolach slowa kluczowe, ale jak ktos doda bez spacji, tylko oddzielone przecinkami to mi sie katalog rozjedzie. I chcialbym aby keywordsy zawsze byly odzielane przecinkiem, a po przecinku spacja i drugiew slowo. Mam nadzieje ze ktos to jest w stanie zrozumiec :peace:

Edit

No dobra, czesc juz zrobilem, teraz tylko nie wiem jak z tymi keywords'ami

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• 3 tygodnie później...
No dobra, czesc juz zrobilem, teraz tylko nie wiem jak z tymi keywords'ami

Kod:

$_POST[slowa] = strtolower($_POST[slowa]);
					$_POST[slowa] = str_replace(" , ", ",", $_POST[slowa]);
					$_POST[slowa] = str_replace(", ", ",", $_POST[slowa]);
					$_POST[slowa] = str_replace(",", ", ", $_POST[slowa]);

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 1 miesiąc temu...

Mar jestes super :) Dzieki, przydalo sie :)

A mam teraz inne pytanie (wiem wiem zeruje na Was), daloby sie jakos ograniczyc ilosc slow dodawanej strony w title ? Cos a'la jachu. I zeby np. jak jest wiecej slow to automatycznie dodaje wielokropek.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• 1 miesiąc temu...

if (strlen($_POST[tytul])>28) {
	$_POST[tytul] = substr($_POST[tytul],0,28).'...';
		} else {
		$_POST[tytul] = substr($_POST[tytul],0,28);
	}
echo $_POST[tytul];

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności