Skocz do zawartości

[kupie] Serwisy www do 10.000zl

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Skupuje serwisy które spełniają następujące kryteria:

- Komercyjna domena PR >= 5

- Ponad 1000 podstron zaindeksowanych w Google

- Powyzej 1000 uniq/24h [wyjatek - specyficzna, dochodowa branza]

- Min. rok w sieci

- Mile widziany orginalny content w postaci autorskich artykulow/newsow itp.

Maksymalnie moge zaplacic 10.000zl brutto, mile widziana f-vat, lecz w tym ogloszeniu wystepuje jako osoba prywatna a nie firma [czyli oferty od osob nie prowadzacych DG tez beda rozpatrywane].

Szczegolnie interesuja mnie serwisy z wysoka odwiedzalnoscia osiagajace przeszlo 5k uniq dziennie.

Mam zamiar za ta kwote kupic 1-3 serwisy www, tworzeniem i prowadzeniem stron zajmuje sie juz paru lat takze potrafie ocenic faktyczna wartosc serwisu wiec prosze bez smiesznych i oszukanych ofert.

Prosze pisac tylko na adres:

dawidb[tuwpisz'@']gmail[tuwpisz'.']com

W tytule podajac [sprzedam] adres_www a w tresci maila: PR, podstrony, wiek, dostep do statystyk oraz sredni dochod miesieczny z ostatnich 3 miesiacy. Mile widziane dodatkowe informacje takie jak ilosc transferu, liczba osob prowadzacych serwis, koszt ich utrzymania... ogolnie wszystko co moze mnie interesowac i wplynac na wybor Twojej oferty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności