Skocz do zawartości

[Zlecę] napisanie tekstów na stronę 3 tyś. znaków

renegat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zainteresowanych,

Tekst na stronę kancelarii. Po uzgodnieniu szczegółów podam tematy. Całość zlecenia 18 tematów. Nie wykluczam współpracy w przyszłości. Oferta do osób, które dobrze się odnajdują w tematyce. Wymagana jakość merytoryczna tekstu i zręczność pisarska. Nie potrzebuję kopi aktów prawnych, etc. Teksty na moja pełną własność, bez żadnych roszczeń ze strony piszącego. Oczekiwałbym od osoby dobrego kontaktu, najlepiej telefoniczny. Osoby, które nie odpisują niezwłocznie na maile raczej mnie nie interesują. Chciałbym zobaczyć w jakim stylu będzie wykonane zlecenie - pierwszy tekst próbny. Moja stawka 40 zł brutto. Oczekuję osób z doświadczeniem. Nie interesuje mnie lanie wody, a merytoryczny tekst zręcznie napisany. Kontakt na maila wyzo333@wp.pl. Jestem zainteresowany niezwłocznym nawiązaniem współpracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności