Skocz do zawartości

Dzisiaj strony pospadały

jary21

Rekomendowane odpowiedzi

OK, a ja mam taka ciekawostke. Frazy na czesci samochodowe, w serpach G. podaje, ze jest pareset tysiecy wynikow, po czym lista sie konczy zanim dojdzie do 100 (czasem nawet 30-50). Wiecej nie pokazuje. A juz najlepsza perelka to 3 pierwsze strony serpow z samego Allegro (Allegro i tak jest w topach na cokolwiek). Jednego dnia wyswietla mniej, drugiego wiecej. Pozycje skacza jak zajace uciekajace przed wilkiem. Zauwazyliscie cos podobnego?

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dnia 12.12.2018 o 09:24, dziobek napisał:

Mi początkiem listopada strona na kilka fraz wskoczyła z top 40 na top 1-3. Początkiem wyleciała na top 30. Czasami wskakuje do top 20. Dziwna systuacja jak na strone która istnieje od '99 r. Bardziej bym tu obstawiał zmiane algorytmu niż filt. Jak myślicie?

Zauważyłem drugie przetasowanie pomiędzy 30 listopada a 2 grudnia. Poprzednie wzrosty częściowo zniesione z top 1-2 do top 10-14 (te co znienacka awansowały z top 30.) Inne awansowały o z top 30 do  top 20. Pozostałe frazy miały roszade o 1-2 oczek w góre lub w dół. Ogólnie bilans mam na + :)

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Ja tam zauważyłem, że os paru tygodni wszystko ładnie wchodzi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności