Skocz do zawartości

Pozdrowienia z post-nuke.pl

hazan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem adminem strony post-nuke.pl - znalazlem wasza strone i forum dlatego ze ostatnio moja stronka zaczela spadac w google ( wp i onet zawsze na pierwszym miejscu na słowow "postnuke") no i chcąc nie chcąc muszę zagłebić tajniki pozyckonowania (trochę już wiem ale nie dużo)

Mam nadzieje że usyskam od was troche pomocy.

Hazan

admin@post-nuke.pl

www.post-nuke.pl

sygnatura.jpg

witaj

skoro sam dowodzisz forum, pewnie dobrze wiesz jak sie wgryzac w taki gaszcz i nie dostac kota. milej lektury  ;)

btw co miales na mysli?

postaram sie wypchnać tą stronę (mowie o www.pn.post-nuke.pl ) jak najwyzej po to aby pokazac jak google wariuje - zobaczymy czy mi sie uda ;)

BTW : mam konkretne pytanie w watku https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic2632.html - czy ktos z fachowcow mogly przeczytac i cos doradzic - czytalem juz troche forum ale nadal nie rozumiem zachowania google ( zreszta fakty sa takie ze tak wyszukiwarka jest niezle pokrecona i bardzo czula na "czarne tehniki pozycjonownia")

Hazan

admin@post-nuke.pl

www.post-nuke.pl

sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności