Skocz do zawartości

ban w google - ale bomba

martin09

Rekomendowane odpowiedzi

Czy strona, która dostaje bana ma resetowany Pagerank?

Jedna z moich stron wypadła z indeksu (całkowicie), ale na wszystkich DC nadal wyświetlany jest PR3... Sam już nie wiem, czy spisać stronę na straty (półroczna jest/była), czy może żyć nadzieją...

Zero3 mylisz sie.

Dostalem miesiac temu bana na cala domene, wszystko wylecialo z indeksu. W emailu od Google pisalo : za niedozwolone techniki ... bla, bla, tu cytat ..., na co najmniej 30 dni usunieta z indeksu. PR przez caly czas byl taki sam. Usunalem to oczym pisali, zazadalem ponownej indeksacji i dzisiaj, czyli po 30 dniach domena jest. Co prawda pozycje troszke odlegle ale nie jest to kosmos, raczej spadek o kilka oczek.

Niestety wczoraj moja inna domena wpadla w filterek 31. Zadna wfraza nie jest w pierwszej 30, wszystko na 31 lub jesli przedtem bylo dalej to przesunelo sie o ok. 30 oczek w dol.

Pozdrawiam.

Jedna z moich stron przez klika dni ( 3-4 dni ) miała chyba bana , została całkowicie usunieta z indeksu googla

a w narzędziach webmastera (sitemap) miałem taki komunikat :

Ze względu na naruszenie Wskazówek dla webmasterów w indeksie Google nie są aktualnie uwzględnione żadne strony tej witryny. Zapoznaj się z naszymi Wskazówkami dla webmasterów i odpowiednio zmod...

No więc przejrzałem wszystkie strony i usunąłem ewentualne rzeczy do których mogliby sie doczepić

i poprosilem o ponowne uwzglednienie w indeksie .

Na następny dzien (dzisiaj) strona wróciła do indeksu...

W sitemap googla nadal mam ten komunikat ale strona w indeksie juz jest :D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wizytówki , Business Cards MX - program do wizytówek

Business cards , Visitenkarten software

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności