Skocz do zawartości

Post-nuke.pl

hazan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam - nie wiem czy ta strona należy do ciekawych według waszej kategorii ale mam nadziej ze tak ;)

Pisze na to forum ponieważ moja strona (w podpisie) spada w google - poniewaz troche się tym interesowąłem to wiem jakie moja strona ma wady:

- duza ilośc linków na zewnatrz

- dośc spory rozmiar strony.

- długie urle

Natomiast do dziś zadziwia mnie jak google wariuje - co mam na myśli otoż - zobaczcie jakie strony są na w pierwszej 10 na słowo "postnuke" (moja do nie dawna zawsze była w pierwszej 5) - sa strony anglojezyczne i strony "martwe" czyli takie gdzie ktos postawil stronę i o niej zapomniał.

Dziwie sie dlaczego tak sie dzieje i nie moge znależc logicznej przczyny - moja stona ma pagerank 6/10 (wiec chyba nie jest zle) - roboty dośc często mnie odwiedzaja ( blok kto nas indeksuje https://www.post-nuke.pl/index.php?module=B...func=main&pid=2 )

no i dość ładnie są indeksowane podstraony (każdy news , post na forum itp).

Jesli ktoś z fachowców pokusił by się o ktorką analize strony i przekaznia paru wytycznych będę bardzo wdzeczny.

Hazan

admin@post-nuke.pl

www.post-nuke.pl

sygnatura.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności