Skocz do zawartości

Niechciana reklama!

David89

Rekomendowane odpowiedzi

Witam to znowu ja,przepraszam ze zawracam wam głowe ale cos dziwnego stalo sie z moja stroną, a mianowicie wysiwetliła mi sie nad bannerem reklamam Adkontekst a jak wiem to nalezy do Netsprita anie google i nie wiem jak sie tego pozbyc,całkowicie szpeci mi to strone,ktos moze wie skad to sie wziłeo i jak to usunac!

LINK!

yoyo.pl - wystarczy przeciez wejsc na strone nie z aliasu xt.pl wtedy widac ze reklamy nadal są. Pozaty wystarczy przejsc na inny serwis z yoyo.pl np. mp3.yoyo.pl i tez widac te reklamy.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Miałem tam jeden katalog jak zobaczyłem dolepione adkontekst to wywaliłem cały katalog. Nie będe ryzykował zwłaszcza że i tak zysków z tego katalogu praktycznie nie było.

Tu miała być sygnatura...

NA stronie yoyo mozez przeczytac:

Możesz określić, czy chcesz aby na Twojej stronie były wyświetlane reklamy czy też nie. W przyszłości planujemy wprowadzić dwa plany hostingowe:

* jeden całkowicie darmowy, bez reklam lecz także bez dostępu do bazy MySQL, z przestrzenią 25MB,

* drugi plan będzie umożliwiał dostęp do bazy danych (jedna baza danych na każdą stronę, po 75MB), z dużym miejscem - 150MB i reklamami wyświetlanymi na stronach.

To czy stronę pozostawić w planie z bazą danych bedzie zależało od tego, czy włączysz reklamy (strona zostanie zakwalifikowana do drugiego, pełnego planu) czy też wyłaczysz reklamy. W drugim przypadku, jak tylko skonczymy zmieniać strukturę serwisu, takie strony zostana przeniesione na osobny serwer, bez dostepu do bazy. Istniejące bazy zostaną skasowane, nie bedzie możliwości odzyskania danych!.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności