Skocz do zawartości

Home.pl - problemy z serwerem

Ważka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

PIO SUX! najpierw polecaliscie i365.pl zainwestowalem i teraz nie uzywam.. pozniej home.pl zakupilem i znow kupa.. teraz dziala jak i365.pl KU#@!#! robicie to specjalnie? ;-/ HOME jest do xxxx chyba poprosze o zwrot kasy bo zaczyna mnie to denerwowac.

Jezeli zaplacilbys komus za wybor dla Ciebie odpowiedniego hostingu (np. jakiejs firmie wraz z odpowiednia umowa) wtedy moglbys miec do tego kogos pretensje.

Tak pretensje mozesz miec tylko do siebie, bo jestes ograniczony i sluchasz(czytasz) tylko innych zamiast przetestowac np. sam konto...

To jest wlasnie takie rozumowanie szarego Polaka, dajcie mi wszystko za darmo na tacy, a jak cos bedzie nie tak to na Was zwale... ludzie prosze Was...

Pozdrawiam,

Ważka

list polecony ? wypowiedzenie konta ?? jestem ciekaw jak z netpunktami ? mam kurcze jeszcze w zapasie na opłacenie całego roku !

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

szkoda że nie mają batów :P jak na razie żadnego poleconego nie dostałem (pieprzony strajk) a jak zamkną mi konto bez uprzedzenia lub nie oddadzą kasy za brakujący okres rozliczeniowy to nie odpuszcze

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

dowiedziałem się z poczty głównej że mam dwa polecone od home.pl (mam swoje wejścia hehehe mimo strajku) , przestudiowałem regulamin home home.pl/terms i za chiny ludowe nie mogę znaleźć podstawy do ewentualnego rozwiązania umowy, ale może się mylę , w każdym bądź razie jak dostane te polecone z wypowiedzeniem biore je razem z tym regulaminem i umawiam się z rzecznikiem praw konsumenta bo mam już dosyć dymania mnie przez hostingodawców na podstawie subiektywnych osądów , wydaje mi się , że w końcu ten rynek też wymaga regulacji relacji konsument-usługodawca który to usługodawca na tym akurat rynku postępuje w/g własnego widzimisie.

P.S.

przypomina mi się przygoda w sklepie obuwniczym gdzie reklamowałem buty i usłyszałem, że "te buty nie służą do chodzenia po ulicy tylko po domu" ;)

chodzi o to ze jak testowalem i365.pl dzialalo super.. kupilem (padlo) testowalem home.pl dzialalo super.. zaplacilem po 20 dniach - padlo :/ To jest robione specjalnie ;) co teraz radzicie? nazwa.pl?:)

widocznie zadna z firm hostingowych w Polsce nie dorosla by polecac jej uslugi

sodowa do glowy uderza i potem skutek wiadomy.

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

Tylko nie jestem konsumenta dla home.pl - czy TY jesteś?

no posiadając kilka kont u nich czuje sie konsumentem ich usług , a co najgorsze zaczynam sie się źle czuć jako polecający ich usługi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności