Skocz do zawartości

Home.pl - problemy z serwerem

Ważka

Rekomendowane odpowiedzi

Wy tak na poważnie czy dla jaj ?? ;) weźcie sobie znajdźcie znaczenie słowa konsument !

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja mam pytanie do szczesliwcow, hostujacych sie na home.pl, ktorzy dostali ostrzezenia kilkanascie dni temu o tym, ze przekraczaja limity - kiedy ostatnio dostaliscie aktualizacje logow mysql? ja 22.11 i zastanawiam sie czy kolejne nie przychodza bo czeka na mnie na poczcie ten polecony czy z jakiegos innego powodu (np. takiego, ze mam kilkanascie dni do zaplacenia za serwer aby przedluzyc umowe;) chce uniknac sytuacji w ktorej zaplace za caly rok a po kilku tygodniach mnie wy******a:/)

a co piszą w tym poleconym ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wy tak na poważnie czy dla jaj ?? ;) weźcie sobie znajdźcie znaczenie słowa konsument !

Ty też możesz poszuakć. Jeśli kupiłeś konto u nich dla celów związanych z działalnością gospodarczą to rzecznik nie ma kompetencji to zajmowania się to sprawą.

(-:

pomine juz to, ze jesli kogos wyrzucili z 5 hostingow to moglby wreszcie zmusic sie do pewnej samorefleksji, ze to z nim (jego skryptami) jest cos nie tak, a nie z tymi hostingami.

dla mnie to troche tak jakby byc wypraszanym z kolejnej eleganckiej restauracji za glosne bekanie przy stole i dziwic sie, ze tak nie wolno.

pozdrowienia.

googlerulz.

Jeśli kupiłeś konto u nich dla celów związanych z działalnością gospodarczą to rzecznik nie ma kompetencji to zajmowania się to sprawą.

bzdura, firma jest takim samym konsumentem jak osoba prywatna.

za glosne bekanie przy stole i dziwic sie, ze tak nie wolno.

Polecam odwiedzić Chiny ;)

OK moja pomyłka sorki, a jedno konto mam prywatne ;)

pomine juz to, ze jesli kogos wyrzucili z 5 hostingow to moglby wreszcie zmusic sie do pewnej samorefleksji, ze to z nim (jego skryptami) jest cos nie tak, a nie z tymi hostingami.

Ale np. w moim przypadku wygłąda to na to, że ich serwer nie wytrzyma 3 katalogi qlweb???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności