Skocz do zawartości

Nowy tytul oraz słowa kluczowe dla każdej podstrony?

maverickkk

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Mam pytanie. Jeśli z mojego portfolio do stron które wykonałem prowadzi link (wiadomo zdjęcie i link z opisem jaka strone wykonałem) to czy warto na każdej podstronie mojego portfolio zmienić tytuł, słowa kluczowe, opisy obrazków na słówa występujące na stronie której podstrona dotyczy?

I czy to opłaca się, pomoże w uzyskaniu lepszych wyników w google?

Czy lepiej na na kazdej podstronie klepać te same słówa kluczowe itd?

Jak to jest zagmatwane to bede jeszcze tłumaczył.

To ma pomóc w pozycjonowaniu tych stron do których linkujesz w portfolio czy Twojej strony?

Jeśli chcesz podwyższyć wartość linka DO stron w portfolio to owszem - warto zadbać o indywidualne tyuły i meta tagi. Ale nie polecam kopiowania z tych stron.

Natomiast ni jak się to nie ma do pozycjonowania Twojej strony na której masz to portfolio.

Tyle lat minęło a ja nadal działam w SEO
-----

Wykonuję Link Building z tematycznych artykułów sponsorowanych

Chodzi o pozycjonowanie portfolia.

Tak zakładałem ze pomagająć tam tym stronom pomagam sobie :]

Czyli sugerujesz na każdej podstronie Portfolio te same słowa kluczowe itd ?

I jeszcze jedno ważne pytanie:

Czy nie opłaca się dodac linku google na własnej stronie bo skoro google ma zindexowany twój link to moze pomóc sobie i dodać link google na własnej stronie. Bo wiadomo że wzajemne inkowanie jest skuteczne ? zadziała?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności