Skocz do zawartości

SEO a pozycjonowanie

wojtek_123

Rekomendowane odpowiedzi

dawno sie tak nie usmiałem

i ja również :(

fragment z którejś ze stron:

The main goal of search engine optimization is to increase your web site's traffic by obtaining higher rankings in search engines for keyword searches related to your web site

czyli SEO ma doprowadzić do wzrostu pozycji danej strony w wynikach wyszukiwania, czy to nie to samo co pozycjonowanie?

Nic dziwnego, że to forum schodzi na psy skoro potraficie się tylko wysmiewać z innych, Panowie super SEO-pozycjonerzy, którzy non-stop siedzą na forum i czekają kiedy nadarzy się okazja wyśmiać pokemona. Każdemu pseudo-SEO-pozycjonerowi wydaje sie, że zdobył magiczną wiedze dodawania do katalogów i na tym kończy się SEO-pozycjonerska wiedza, nikt nie pokusi się wytłumaczyć początkującemy tylko przenosi sie pytanie do dowcipów.

Po co odpowiadać na pytanie skoro można wyśmiać autora, że jest lamą, pokemonem etc., ja za każdym razem kiedy tu zaglądam śmieję się z pseudo-SEO-pozycjonerów, którzy nic nie robią tylko spamują dodając linki do zaspamowanych katalogów.

Tak wygląda większość polskiego SEO i pozycjonowania. :P

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

(...)

Każdemu pseudo-SEO-pozycjonerowi wydaje sie, że zdobył magiczną wiedze dodawania do katalogów i na tym kończy się SEO-pozycjonerska wiedza

(...)

Tak wygląda większość polskiego SEO i pozycjonowania. :P

jesteś chyba jednyną osobą, która nareszcie coś rozsądnego w tym poście napisała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności