Skocz do zawartości

bląd 500 Customify

Juby

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, nie znalazłem lepszego miejsca żeby przykleić ten temat, mimo to wiem, że to trochę offtopic

Taka sytuacja:

Instaluje wordpress przez panel admina na serwerze, po zainstalowaniu wszystko jest ok, jednak gdy chce włączyć motyw który mnie interesuje czyli "Customify" (popularny i wysoko
oceniany)  od razu wyskakuje błąd 500 i nawet nie mogę zalogować się do wordpressa. Sprawdziłem czy podobna reakcja występuje na zmianę na inne motywy: jest okej, nie wyskakuje
żaden błąd, sprawdziłem 4 inne motywy.

Co do tej pory zrobiłem:

-usunąłem i na nowo zainstalowałem wordpress(około 10 razy)
- sprawdziłem plik .htacces
-wyłączyłem plugin- jedyny jaki był
-zwiekszyłem php memory limit w pliku wp-config.php
-usunąłem pamięc podręczną przeglądarki
-dzwoniłem do nazwy.pl tam mam server i domenę ale mówią, że to po stronie wordpressa błąd i mi nie pomogą z tym.

Żadna z tych operacji nie przyniosła skutku

Co jeszcze mogę zrobić ? Bardzo zależy mi na tym motywie.

Proszę o pomoc drodzy forumowicze

(Jeśli jest to ktoś z Poznania kto chciałby się tym zająć chętnie podskoczę z laptopem w dowolne miejsce i oczywiście zapłacę) 

28 minut temu, Juby napisał:

Co jeszcze mogę zrobić ? Bardzo zależy mi na tym motywie.

- Sprawdzić wersje PHP jaka jest wymagana

- Logi serwera w poszukiwaniu informacji co wywala 500 tkę i wyeliminować porblem

- Zlecić instalacje

29 minut temu, Juby napisał:

(Jeśli jest to ktoś z Poznania kto chciałby się tym zająć chętnie podskoczę z laptopem w dowolne miejsce i oczywiście zapłacę)

Może od razy z flaszką czystej ...  :rotfl:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

1 godzinę temu, Mion napisał:

- Sprawdzić wersje PHP jaka jest wymagana

- Logi serwera w poszukiwaniu informacji co wywala 500 tkę i wyeliminować porblem

- Zlecić instalacje

Spróbuję zrobić te rzeczy choć nie do końca jeszcze wiem o czym mówisz.

1 godzinę temu, Mion napisał:

Może od razy z flaszką czystej ...  :rotfl:

Tylko whisky wchodzi w grę... Może jesteś zainteresowany ? :crazy:

41 minut temu, Juby napisał:

Tylko whisky wchodzi w grę... Może jesteś zainteresowany

Nie jestem gdyż od dawana nie pije i nie zajmuje się WP B)

2 godziny temu, Juby napisał:

zwiekszyłem php memory limit w pliku wp-config.php

To nie znaczy, ze faktycznie został zwiększony dla PHP, bo zwiększyć możesz tylko do określonego przydziału < Księga Hioba 38:11: dotąd dojdziesz, lecz nie dalej! >  Jeśli masz cienki hosting, to 500 możne o tym świadczyć.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

I  obyło się bez flaszki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności