Skocz do zawartości

Portal za 7 mln

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy było..ale nawet jeśli, to warto przypomnieć.

Jest Dobra Zmiana do trzepania kasy za nic w webmasterce. Warunek, trzeba być narodowym katolikiem.

'Fundacja założona przez dziennikarskiego piewcę „dobrej zmiany”, naczelnego Gazety Polskiej, Tomasza Sakiewicza, dostała 7 mln państwowych środków na portal Puszcza.tv. Od kilku tygodni jego główna funkcjonalność nie działała. Większość filmów nie została obejrzana ani razu.'

https://innpoland.pl/148199,jak-dziala-portal-puszcza-tv-za-7-mln-zl-tych-filmow-nikt-nie-oglada

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

i nawet nie mają HTTPS :gafa:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Poprzednicy wywalili 49 mln na portal dla bezdomnych, obecni 7 mln , dymają nasz wszyscy od lewa do prawa.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ten portal dla bezdomnych chyba wygrywa nadal, tylko już mało kto pamięta o nim.

Portal działa i umożliwia bardzo wiele przydatnych rzeczy dla bezdomnych, oczywiście pod warunkiem ze bezdomny posiada co najmniej profil zaufany na e-puap, ale kto go nie posiada w obecnych czasach? Chyba każdy (bezdomni pewnie też). Nawet ja stałem się szczęśliwym jego posiadaczem parę dni temu bo wcześniej nie był mi potrzebny.A żeby go zdobyć też nie jest tak łatwo jak się wydaje, czasem są komplikacje. Szczególnie jak kończy Ci się data ważności dowodu osobistego. Ale przecież bezdomnych to nie dotyczy bo po co im dowód osobisty? Ok, ale wracając do sedna sprawy, bezdomni bardzo się cieszą z tego portalu bo:

Mogą złożyć wnioski elektronicznie, bez wychodzenia z domu (dla bezdomnych jest to bardzo ważne aby nie wychodzić z domu) o: 500+, dobry start, becikowe, świadczenie rodzicielskie i inne świadczenia rodzinne, świadczenie z funduszu alimentacyjnego, pomoc społeczna dla siebie i innych osób

I wiele innych rzeczy.

Oczywiście niech nikt nie mówi że jest nie przydatny bo przecież w dzisiejszych czasach każdy bezdomny biega z komórką, laptopem i internetem LTE.

Nie mówiąc już o tym że niektórzy bezdomni oddają jako darowiznę samochody (bardzo drogie) dla ojca z Torunia.

Więc co chcieć, mamy coraz lepiej, czy kiedyś widzieliście aby bezdomny oddał 2 samochody i to jeszcze dobrej marki?

To właśnie jest zasługa tej dobrej zmiany. Było kiedyś tak aby bezdomni oddawali takie auta? nie, tylko teraz. Wiec można wnioskować że bezdomni są bardzo bogaci, a do tego jeszcze nie maja problemów dnia codziennego.

Ale mi art wyszedł. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

6 godzin temu, Finan napisał:

Ten portal dla bezdomnych chyba wygrywa nadal, tylko już mało kto pamięta o nim.

... a po wpisaniu w g " portal dla bezdomnych " pojawia się w SERP na 2 miejscu, co więcej z TITLE "Emp@tia: Strona główna" ...

Wiec cały czas zasadne będzie pytanie na co poszło w tym portalu te 49 M z naszych podatków ? Bo ja w nim dostrzegam strona informacyjną, którą z powodzeniem można by postawić nawet na WP, druppalu itd... Chyba nie ma aż takiego dużego ruchu by wymagał wybudowania indywidualnej serwerowni.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Portal ojca dyrektora za 416k z minusterstwa sprawiedliwości https://ostrzegamy.online/

Jakby tak dobrze poszukać to jestem przekonany że dobra zmiana przebije 49 mln.

Edit.

dodam, że portal ojca dyrektora napędzany jest WordPressem. Zdjęcia pochodzą z internetu lub darmowych banków zdjęć ;)

Kto z Was chciałby zrobić precla za 416 000 zł. ?  :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To tak jak na kultowym "Misiu"

Cytat

Ty będziesz robił dziadowskie oszczędności na sto - dwieście tysięcy, żeby nas byle łajza z kontroli wzięła za tyłek! Więc wbij sobie w ten twój oszczędny, kierowniczy, filmowy łeb: pieniądze należy zdobywać legalnie, a nie lewymi kombinacjami!

..

Miś: Otóż to! Nikt nie wie po co, więc nie musisz się obawiać, że ktoś zapyta. Wiesz co robi ten miś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym misiem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest miś społeczny, w oparciu o sześć instytucji, który sobie zgnije, do jesieni na świeżym powietrzu i co się wtedy zrobi?
Hochwander: Protokół zniszczenia...
Miś: Prawdziwe pieniądze zarabia się tylko na drogich, słomianych inwestycjach.

3 godziny temu, Mion napisał:

na co poszło w tym portalu te 49 M z naszych podatków

Między innymi na laptopy dla pracowników socjalnych, którzy potem zostawiali je w szafach bo bali się, że jak pójdą w teren to po prostu dostaną w łeb od swoich podopiecznych za odmowę rozstania się z laptopem .

Poza tym jak sobie sprawdzicie ile kasy poszło kilka ładnych lat temu na dofinansowania z tej puli europejskiej to klękajcie narody ;) 700 tys na katalog stron na przykład (obecnie na domenie tego przykładowego katalogu stoi precel) ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności