Skocz do zawartości

Nie dostaję informacji o dopowiedzi

Rafal

Rekomendowane odpowiedzi

W większości przypadków (mniej więcej 2/3) nie dostaję na maila informacji o odpowiedzi w temacie, który śledzę. Jak się już uzbiera tych maili to nagle dostaję w ciągu około godziny te wszystkie zaległe.

Właśnie dziś przestałem dostawać informacje o nadejściu prywatnej wiadomości. Moja skrzynka działa normalnie.

Sprawdzałem już czy nie mam włączonego żadnego "inteligentego" filtra antyspamowego, ale wszystko mam powyłączane.

Jeśli problem nie leży po stronie forum, to napiszę to mojej formy hostingowej, czy przypadkiem nie ma takiego filtra antyspamowego.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

• 6 miesięcy temu...

Przykro mi ze odkopuje no ale zaczyna mnie to denerwowac jak sledze kilka watkow a nie mam czasu odsiwerzac forum co chwila bo mam inne sprawy na glowie (jestem w pracy)...

nie dostaje powiadomien o odp. albo dostaje je z opoznieniem... mam poczte w gmail i nie sadze zeby byla to ich wina... wczesniej jeszcze kilka dni temu bylo all OK...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

BD antyspam nie ma u mnie nic do rzeczy... w gmail spam leci do katalogu spam... a ja wogole nie odstaje powiadomien... tzn wlasnie to mnie dziwi, ze raz dostaje a raz nie... a czasem przychodza ale z opoznieniem...

kruzyk.1.gif

ze raz dostaje a raz nie... a czasem przychodza ale z opoznieniem...

Dokładnie tak samo jak było u mnie.

Tylko, że jak wyłączyłem opcję powiadamień, to jak ktoś napisze coś w starym wątku, w którym jeszcze mam ustawioną tę opcję, to e-maile przychodzą bez opóźnień. Może problem tkwi w ilości tych listów w krótkim czasie?

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

jak ktoś napisze coś w starym wątku, w którym jeszcze mam ustawioną tę opcję, to e-maile przychodzą bez opóźnień. Może problem tkwi w ilości tych listów w krótkim czasie?

dokladnie, zgadzam sie...

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności