Skocz do zawartości

Profesjonalna rozmowa

°K°

Rekomendowane odpowiedzi

A o co tak dokladniej chodzilo ? BO ja chyba nie w temacie.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

o elite chodzi, moj drogi, elite :)

//edit

znalazłem jeszcze kilka przykładów ebiznesienia w tym stylu ;) w zasadzie też elitarnego :D

https://www.linkme.pl/linkorn-linkme.txt

ten mój :)

https://brygada.info/work-elite.txt.txt

z historii z voucherami jakiś czas temu.

//edit2

jeżeli ktoś nie wie, nie zna się, nie orientuje się, albo jest po prostu zarobiony :) to work-elite, dir-elite i admin linkorna to to samo, jednakże czasami występuje w kilku osobach :D (spotykane w chrześcijańskim kręgu cywilizacyjnym i wśród oszustów w internecie)

wujek Wnyk said...

Kochani - ucinając dywagacje: Wujek nigdy nie miał i nie będzie miał zainstalowanego syfu pod nazwą GG i jakiegokolwiek innego komunikatora służącego uwstecznianiu się. Tzn. kiedyś miał przez ok.2 godziny, ale po otwarciu 14 okienek "pOkLiKaSh???", dwóch ofert lesbijskiego seksu oraz 174 od napalonych gówniarzy (Wujek nieopatrznie wybrał sobie nick "napalona_16-tka") postanowił nigdy do tego nie wracać. Zatem powyższe jest całkowicie wymyślonym tekstem i przejawem chorej fantazji Wuja. Choć wielce prawdopodobnym :)

Czysta fantazja W.W.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności