Skocz do zawartości

adder?

Stanleyk700

Rekomendowane odpowiedzi

SaMocHóD - sAmochóD - SamOchÓd - sAmochÓD - SAMoCHÓD - samOchÓd dla google to jest to samo :jezyk1:

ha, pytanie nie było o Googla, tylko o Addera , a to ciut inna sprawa jak Adder reaguje na wielkość liter. Sam się zastanawiałem, ale testów nie robiłem....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wydaje mi się, że wielkość liter nie ma znaczenia. Korzystam z tej dodawarki i mam do niej trochę zastrzeżeń. Do wielu katalogów strony nie wchodza . Całość trzeba monitorować, i koniecznie uwazać, żeby sie nie pomylić w ilości dodawanych katalogów dziennie, tryb fraz koniecznie mieszany bo inaczej mozna wpaść w filtr googla Pozdro.

Jeszcze ktoś wierzy w siłe addera? Ja niedawno dodawałem adderem równolegle wersją 4 - 80 wpisów dziennie, i 3-100 wpisów dziennie i powiem że żadnego filtra (na 3 róznych stronach, w tym jedna 4 miesięczna i tylko z 500 BL) nie dostałem. Muszę też przyznać że na średnią frazę pozycja wogóle się nie zmieniła. Więc teraz lecę nowe stronki pod zaplecze także adderem i to maksymalnie dodając bo z tego to może 10 procent indeksuje google i to i tak w niewiadomo jak długim czasie. Adder dobry jest do zaplecza - do pozycjonowania głównej strony się nie nadaje bo jest za słaby.

Oficjalna strona addera. Tutaj dowiesz się wszystkiego.

https://seoadder.info/

Jeden sie zlitowal wreszcie!

Dzieki Strefa-Seo

dla waszej informacji,

dostalem odpowiedz od autora programu:

Witam

nie maja znaczenia pl znaki ani wielkosc liter np : Śląsk=Slask

--

Pozdrawiam

Enterso Wojciech Kłodziński

www.SeoAdder.info

Tyle to ja wiem że niemają znaczenia czy masz zamiast literki ą będzie a. O ile się niemyle to już ktoś pisał że niemają znaczenia. Na przykłąd wpisując podkategorie pozycjonowanie stron on doda nawet strone do podkategori która się nazywa tak: pozycjonowaniestron, I tak jak napisał autor polskie znaki niemają żadnego znaczenia.

• 2 tygodnie później...

Widzę, że chwalicie Addera. A zna ktoś tego 4? (https://adder.up.pl/), bo się nad nim zastanawiam.

Obawiam sie jednak czegos innego, ze takie masowe dodawanie do qlwebow wszystkiego co sie da i stawianie tych katalogow bez jakichkolwiek zmian w kodzie, bez moderacji, spowoduje w koncu ze google wywali caly ten smietnik z indexu i wtedy zaczna sie jaja. Bo nie oszukujmy sie, ale z 90% tych katalogow to sa smietniki.

A ten podobno potrafi zmieniać wpisy..

Mtx - Szkoła Hakerów Support Team

https://mtx.SekretyHakerow.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności