Skocz do zawartości

Katalog stron - Mark1

Mark1

Rekomendowane odpowiedzi

Mark1 ja też nie ale co będzie z anchor text napisałem wyżej o co chodzi :)

bo bym podlinkował swój wpis

a jak teraz np. : https://www.katalog.mark1.com.pl/strona6513.html

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie dziala szukanie stron po adresie.

druga rzecz, wazniejsza, jest prawie 800 linkow wychadzacych ze strony! fakt iz wiekszosc wewnetrzna ale taki wpis i tak jest dla mnie bezwartosciowy

mozna to sprawdzic np poprzez www.linkvendor.com - outbound links i link do strony ze szczegolami

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Mark1

BTW chcesz zmienić twoj podpis:

Po 1: max 3 linki w podpisie, kiedy moderator to widze zkasuje całość

Po 2: Powinno to wyglądać raczej tak

katalog stron - www.katalog.mark1.com.pl

itd.

I jak pandha pisał, po prostu usun te ukryte linki do podkategoriach (już masz 973 linki na stronie głownej).

Pozatym zredukowałbym linki zewnetrzne na stronie głownej, 41 to za dużo, oddajesz za duże link powera z najmocniejsze strony serwisu.

Witam!

mam jedną uwagą do katalogu

dostałem swój katalog stron, który znajduje się w katalogu

w domenie (www.strona.pl/katalog/) ale samej strony (www.strona.pl) już nie mogłem dodać

czy jest to zamierzone?

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Witam!

mam jedną uwagą do katalogu

dostałem swój katalog stron, który znajduje się w katalogu

w domenie (www.strona.pl/katalog/) ale samej strony (www.strona.pl) już nie mogłem dodać

czy jest to zamierzone?

tak jest to zamierzone zeby nie dodawać wszystkich podstron ,można dodawać subdomeny

proszę nie dodawac takich samych stron z różnymi subdomenami ,rekordziści dochodzą do 10 takich samych stron DODAJEMY 1 TAKą SAMą STRONę POZOSTAłE BęDą USUWANE - niestety :rotfl:

Tak jak ktoś już napisał, katalog robi wrażenie.

Minusem katalogu jest liczba linków wychodzących,

na każdej podstronie jest ich bardzo dużo, aż zadużo ;(

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

kolega który napisał katalog twierdzi ze zlikwidoawnie tylu linków wychodzacych jest mozliwe ale tylko po zlikwidowaniu rozwijanych kategorii,a tego szkoda

ma ktos inny pomysł ?

proszę nie dodawac takich samych stron z różnymi subdomenami ,rekordziści dochodzą do 10 takich samych stron DODAJEMY 1 TAKą SAMą STRONę POZOSTAłE BęDą USUWANE - niestety B)

ale sam tak spamujesz?

Tytuł: Największy katalog stron ,kazda strona z miniaturką ,KATALOG MODEROWAN

Wpis dodano: 2006-11-02 01:30:48

Opis wpisu: najwiekszy katalog stron ,możliwość wypromowania strony w kategorii \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"strony promowane\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\",każda strona z ładna miniaturką

Url strony: https://www.katalog.mark1.com.pl

PR: 0

Wpis znajduje się w :

- kategorii Akcesoria i podkategorii samochodowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności