Skocz do zawartości

Indexacja linków

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

Google widzi tylko 5 linków, tymczasem beta msn 7000. Co wpływa na to, że google dodaje link do swojej bazwy, którą można odczytać komendą link:url?

I pytanie troche z innej beczki: czy jeśli beta msn widzi 7000 linków do adresu z www i 6000 bez to łączna ich ilość wynosi 13000?

Co wpływa na to, że google dodaje link do swojej bazwy, którą można odczytać komendą link:url?

Linki najłatiwej sprawdzić przez "www.jakas-strona.pl" - prawdopodobnie nie wszystkie zwrócone wyniki to strony z linkami.

Natomiast polecenie link: zwróci procentową próbke linków, które przeszły przez filtry.

To, że w msn widzisz tyle linków jest tylko dowodem na stosowanie bardziej liberalnego algorytmu ich zliczania.

I pytanie troche z innej beczki: czy jeśli beta msn widzi 7000 linków do adresu z www i 6000 bez to łączna ich ilość wynosi 13000?

A niby ile ma wynosić suma linków ? Z prostej matematyki wynika, że 7000 + 6000 = 13000

Ale to wcale nie znaczy, że suma tych linków składa się na boosta dla strony z www lub bez.

Live Free or Die

A niby ile ma wynosić suma linków ? Z prostej matematyki wynika, że 7000 + 6000 = 13000

Hahaha bardzo śmieszne.

Źle sformułowałem pytanie - chciałem się dowiedzieć, czy ta suma jest równa sumie wszystkich linków prowadzących do strony. Wydaje się to oczywiste, ale ja nigdy nie dodawałem linków bez przedrostka www. i zdziwiłem się, że msn znalazł ich taką ilość.

le sformułowałem pytanie - chciałem się dowiedzieć, czy ta suma jest równa sumie wszystkich linków prowadzących do strony

pewnie że nie jest,

ale ja nigdy nie dodawałem linków bez przedrostka www. i zdziwiłem się, że msn znalazł ich taką ilość.

ty nie musiałeś podawac bez www ale jezlei ktoś gdzię dodał 1 raz to msn wchodząć przez adres bez www. zindeksował stronę bez www. adresie

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności