Skocz do zawartości

problem z stroną w google

piotrswiech

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, mam problem odnośnie mojej strony.

Domena to www.e-gitara.pl

Po zarejestrowaniu i dodaniu do google strona dosyć szybko była wysoko w google, aktualnie PR=3,

Linków (w spisie google) było prawie 50-60, pewnego nia tak jak by wszystkie zostały usunięte, został tylko jeden https://www.google.pl/search?hl=pl&q=li...=Szukaj&lr=

Strona była na miejscu 6 pod frazą gitara, niedawno spadła na miejsce 11 lub 10 (zależy od dnia) co mogło spowodować taki spadek i co mam zrobić żeby dodać te linki.

Strona nie jest pozycjonowana przez jakąś firme tylko sam dodaje linki do katalogów, nieregularnie więc o banie chyba nie ma mowy ... a pozatym po banie wogóle by mnie chyba nie było w google....

Po dwukropku daj spacje ;) Mówię o komendzie w google: link: domena.pl. Dodawaj dalej jeśli chcesz awansować.

o kur...cze, :) ale wtopa :P a już myślałem że coś jest nie tak. Czyli poprostu dodawać strone do katalogów, nic więcej nie zrobie ?

Bo niestety na profesionalne pozycjonowanie mnie nie stać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności