Skocz do zawartości

Linkowanie strony

zip09

Rekomendowane odpowiedzi

1. wszystko zależy od potrzeb i optymalizacji serwisu - strony głównej i podstron.

2. Gdzie tylko się da ;) najlepiej tematycznie.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Generalnie linkować należy zarówno główną jak i podstrony, chociaż to złożony temat. Poza źródłami linków ważne są takie kwestie jak: dynamika przyrostu linków, jakie anchory, dofollow/nofollow, zadbanie o linki obrazkowe. Jak chcesz sam to robić to najważniejsze to robić testy. 

Jeżeli prowadzimy sklep czy też rozbudowany portal to zdecydowanie lepiej linkować główną i podstrony, w przypadku dużej ilości linków prowadzących tylko do strony głównej raczej nie wygląda to naturalnie dla Google.  Jeżeli chodzi o miejsca z których możesz pozyskiwać linki to np. fora internetowe, katalogi(tylko te najlepsze), ogłoszenia, komentarze na blogach, social media itp.

Rzadko kiedy robienie mniej niż ktoś inny, jest dobrą strategią. (Jimmy Spithill) 

1 godzinę temu, Lars napisał:

Jak chcesz sam to robić to najważniejsze to robić testy. 

Wystarczy analiza konkurencji ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

2 minuty temu, Beerbant napisał:

Wystarczy analiza konkurencji ;)

Analiza nie daje tyle frajdy co testy :) Zwlaszcza jak stronki wchodzą w topy :)

Na poważnie - chyba jedno i drugie.  Zeby "wyczuć" algo i zdobyć jakieś doświadczenie testy jednak są niezbędne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności