Skocz do zawartości

dobry czy zły link?

mario68

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą, mario68 napisał:

bóg wie

Który konkretnie?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Cytat

bóg wie o co jej chodzi

Podstawą zdobywania wiedzy w SEO są testy, ten co robi testy z dużym prawdopodobieństwem wie o co chodzi algorytmowi i wie jaki link na jaką stronę jak będzie działać.

p.s mamy już dość tych Waszych multikont za chwile dostaniesz kolejnego BANa

3zdv74c9.jpg

3 godziny temu, mario68 napisał:

linki z takich profili

Jeżeli są to linki z profili na forach to nie warto, wszystkie dane które są prezentowane przez "sprzedawców" linków można o kant (_!_) rozbić bo sprawa głownie się rozbija o "miejscówkę" w serwisie gdzie jest umieszczony link a taka miejscówka (co często się zdarza) trafia w czarną d...ziurę gdzie robot z kulawą nogą nie zagląda.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności